Back to All Events

Sophie Kvam

Sophie Kvam har komponert sanger og opptrådt med dem i over et tiår. Som opprinnelig søring, men oppvokst i nord er hun stor tilhenger av fjell, vind og stormer og har liten forståelse for varme somre. Nå kommer hun til Dama di for å gi værharde nordlendinger en pause i hverdagen med ro, varhet og sjel.

I 2015 slapp hun EP-en «Kom» med noen av Bodøs fremste musikere på laget, til gode tilbakemeldinger. Om du ikke har hørt henne synge på et av utallige arrangement i Bodø og omegn, som åpningen av Láhko National Park eller SALT Art - Music, er det mulig du har fått med deg hennes cellospill på en av platene til Magnus Eliassen, Cold Mailman, Terje Berg eller Tine Hole – for å nevne noen.

Om sangene hennes har det blant annet blitt sagt at «Sophie Kvam synger hjerteskjærende vakkert» og «Dette høres ut som om det kan være starten på noe stort» (Avisa Nordland)

Earlier Event: November 17
Ingeborg Oktober
Later Event: December 1
Hanne Engan