Back to All Events

Lamark

Lamarks norskspråklige popmusikk nådde mange gjennom singelen «Alle dama som e fin» i 2013. Året etter fulgte debutalbumet «God nok grunn». Sigurd Lamark og vennene, samlet rundt kollektivet Storgata 6 i Bodø, ble viden kjent for opptredener på alt fra naustloft i Lofoten til ANGST BAR i Oslo, fra hovedscenen på Trænafestivalen til P3-scenen på Hovefestivalen. 

Sigurd tar denne kvelden med seg selv og gitaren og gir deg både nye og gamle pop-perler i en nær og intim setting på Dama Di.

Lamark har i sin karriere jobbet med en rekke forskjellige musikere, fra rapperen RSP til folk fra indiebandet Kråkesølv. Nylig flyttet han til Bergen og arbeider for tiden sammen med Matias Tellez. Nå er han aktuell med «Kroppspoesi». Lamark har her kledt seg i mer urban og beat-basert drakt enn tidligere. Den myke, tidvis snakkende vokalen sender vibber til moderne rnb, samtidig som han fortsatt er tydelig forankret i visesang og indie. Lyrisk tas det også et steg i ny retning, og teksten står fram som noe av det mer erotiske som er å finne i ny, norsk musikk.

Earlier Event: June 16
Tito Lausteen Quartet (TLQ)
Later Event: June 30
Dødsangst