Back to All Events

Hellavator

Doom- og Stonerduoen Hellavator er bandet du kommer til å huske når du har sett det. Med en vegg av lyd og en innstilling som tilsier at det ikke finnes en morgendag, er Hellavator en opplevelse fra begynnelse til slutt. Det «trøkker farlig bra av at de kun er en trommis og en vokalist/gitarist på scenen, hvor savnet av en bassist ikke var der overhodet» (Metal-norge.com). Inspirert av andre storheter som Black Sabbath, High On Fire, Weedeater og Church of Misery, har Hellavator satt seg et oppdrag med å bringe ekte hardtslående Doom til folket. Bandet har høstet gode kritikker for spillejobber fra Trondheim i sør til Tromsø i nord, og har sin første plateutgivelse rett rundt hjørnet. Hellavator er en svett, seig og høylytt musikalsk opplevelse.

Ørjan Olsen: Oktavgitar og vokal
Helge Simonsen: Trommer og vokal

Earlier Event: June 2
Regnvær
Later Event: June 16
Tito Lausteen Quartet (TLQ)