Back to All Events

Lars Knutsen

Lars Knutsen fra Bodø er nok for de fleste mest kjent som revyskuespiller i Asylrevyen, men har også de siste årene skrevet mye egen musikk. Dette har resultert i et album som han har kalt for Rønvikgutt som ble sluppet 1. juni 2016. Han har tidligere gitt ut singlene Løvold kafe 2014 og Gamle Salten i 2015.

Med seg på laget har han: Geir Ove Åbornes (gitar), Sebastian Rolland (tangenter), Reidar Waage (bass) og Steinar Angler (trommer).

På konserten på Dama di vil publikum få høre de fleste sangene fra albumet, samt noen heltnye sanger. Musikken er innenfor sjangeren vise-pop ispedd med dæsj jazz. Lars er Bodøgutt på sin hals og flere av tekstene handler om å vokse opp og leve i denne byen.

Earlier Event: January 12
Maiken Vembre
Later Event: January 26
Gaute Fredriksen