Back to All Events

Thea Meyer

Thea er født og oppvokst i Bodø by og begynte tidlig å kjenne en tilhørighet i musikken. 

«Så lenge æ kan husk har sang vært den viktigste måten æ kunne utrykk mæ på, og har vært det som har hjulpe mæ gjennom hele livet til nu. Å opptre og stå på scena har vært noe æ alltid har ælska, men det va ikke før 2 år sia når æ flytta sørpå og starta i et funkband som hete Fat Fungus at det å lag egne låta slo rot. Den siste tia har æ jobba med egne sanga som skal framføres i Januar på dama di.»

Musikken og tekstene hennes betyr utrolig mye, det er der alle tanker, følelser, meninger og frustrasjoner får utløp. Når hun lager musikk kommer alt ut fra en følelse. Når hun skriver går hun inn i et univers, der alt - både ondt og godt kommer fram i hennes musikalske uttrykk.

Earlier Event: December 29
Ivar Bowitz
Later Event: January 12
Maiken Vembre