Back to All Events

The band called Oh

The band called Oh har siden oppstarten i 2011 gitt ut to EPer og et kritikerrost og Spellemannsnominert album. I 2016 jobbet de med, og framførte bestillingsverket «Guerrilla Gardening» for Varangerfestivalen og i mai slapp de første utdrag, «Tree Hugger», fra albumet som slippes kronologisk i høst, med første låt ute 25. august. «Guerrilla Gardening» er en ode til det grønne og fruktbare. Musikken trekker linjer til artister som Anderson .Paak, Frank Ocean og The Weeknd og tilhører en sjanger vi ser former den nye popmusikken på internasjonalt nivå i dag.

Bandet fra Tromsø har tidligere fått enestående og utelukkende positive kritikker for sine uforglemmelige liveopptredener med deres unike tolkning av neosoul-sjangeren. De har lagt godt over 200 spilte konserter bak seg i både Norge, USA, Spania og Russland, og etter fullsatte By:Larmkonserter i 2014 skrev Aftenposten at de har et helt spesielt internasjonalt sound.

BANDET BESTÅR AV:
Frode Larsen - Vokal og tekst
Morten Steene - Bass
Eirik Fjelde - Keys
Jonas Karlsen - Perkusjon
Arnljot Nordvik - Gitar
Foto: Knut Aaserud

Earlier Event: November 16
Cecilie Haukland
Later Event: November 30
Regnvær