Back to All Events

Virkelig

Etter å ha debutert med singlen «Cecilie» i slutten av 2015 har mye skjedd på kort tid for Virkelig fra Bodø. Bandet ble raskt plukket ut som «Ukas Urørt» hos NRK P3, som senere radiolistet «Cecilie» i hele 32 uker på kanalen. Låten har siden fått over 200.000 streams på Spotify. Virkelig fikk spille på P3-scenen hos både Slottsfjell og Pstereofestivalen i sommer, i tillegg til å stå på plakaten til Sommerfesten på Giske, Trænafestivalen, Festspillene i Nord-Norge og Parkenfestivalen.

Bandet, som består av de fire attenåringene Tobias Aamodt, Sondre Lund Johansen, Emil Fjeldavli og Erlend Nygaard, har også spilt utsolgte supportjobber for Sondre Justad på Rockefeller i Oslo og Sinus i Bodø. De har også rukket å vise seg frem på bransjefestivalene Trondheim Calling og Sørveiv.

Nå er bandet endelig aktuell med sin nye single «Kor blei vi av». En mørk gitardrevet poplåt som tar for seg følelsene og tankene omkring kjærlighet, avstand og valget om å tørre å være nær noen man vet skal bort fra en selv. 

Låtskriver Tobias Aamodt fant inspirasjon til «Kor blei vi av» på ei hytte i Bodømarka, og teksten har blitt til litt etter litt gjennom lyse vårdager og mørke høstkvelder. Låten er innspilt i Ocean Sound Recordings på Giske sammen med tekniker Henning Svoren og Kråkesølv-bassist/vokalist Petter Unstad som produsent/moralsk støtte.

Earlier Event: February 2
Darling West
Later Event: February 16
Rosebound