Back to All Events

Emilie Sofie

Emilie Sofie er en ung singer/songwriter fra Utskarpen, Helgeland
med base i Trondheim. Hun skriver poetiske Nord-Norske låter og sier følgende om egen musikk: «Tekstlig beveger jeg meg mer i hverdagens skyggeaktige hjørner enn i party-popens rosa lys».

Live har hun en sjelden god formidlingsevne hvor alvorlige og
mystiske tekster blir balansert med humor og glimt i øyet. Bandet underbygger sterkt både melodi- og mening med låtene hennes. Med seg i bandet har hun August Næss Jørgensen, Jonas Bjordal, Aasmund Børli Sivertsen og Olav Tyssen Bergo.

I 2016 slapp hun to singler på plateselskapet Myra og spilte
festivaler på Helgeland og i Trondheim

“Emilie Sofie er en poetisk eksplosjon av en artist.” -Ida Maria, artist

Kjerringråkk
Det du har i vente er noe helt spesielt. Noe helt unikt. Det er Kjerringråkk. Det er musikk, kunst og kultur på sitt vakreste. Det er konserter med deilig musikk. Alt fra rolig til rock, med kule liveartister og band. Det er vakker kunst. Fine fotografier, redesign gjenbruk og andre søtsaker. På lik linje med det annet kjønn burde kjerringene ta sin plass på scenen - Kjerringråkk gir damer den plassen de trenger for å vise hva de er gode for så de virkelig kan få blomstre ! Gled deg til årets festival som kommer.

Earlier Event: June 8
Kenneth Engebretsen
Later Event: June 22
Fuel