Back to All Events

Hollow Hearts

Hollow Hearts er et rykende ferskt band innen roots-sjangeren fra Nord-Norge.

I april i år debuterte bandet på et utsolgt Bastard Bar i Tromsø som support for Silver Lining og mottok en hel drøss med lovord fra publikum. Søndag 4. juni var de første band ut i serien «Sunday Night Sessions», som resulterte i en livevideo av låta «Losing Heart» som spredte seg som ild i tørt gress på internett.

Til høsten skal Hollow Hearts gjøre et knippe konserter, blant annet en miniturné i Troms som ender i teaterkaféen på Hålogaland Teater i regi av The North Country Fair lørdag 16. september. Det skal bli virkelig stor stas! De planlegger også å stikke nesa sørover mot både Bodø, Oslo og Trondheim.

Ikke nok med konsertene; de reiser også til Store Studio i Bodø i september for å spille inn sitt første album som skal slippes våren 2018.

Hollow Hearts består av godt etablerte musikere som har markert seg i musikkmiljøet i Nord-Norge gjennom mange andre prosjekter, som The Northern Lies, Bob Dylan på Nordnorsk, Marit Sandvik, og er en dyktig gjeng både som instrumentalister og vokalister: 

Ida Løvheim (vokal, gitar, trekkspill)
Ida Karoline Nordgård (vokal og bass)
Mikael Pedersen Jacobsen (vokal og trommer)
Christoffer Nicolai Mathisen (vokal, gitarer og pedalsteel)

Earlier Event: August 31
LÜT
Later Event: September 14
Ola Strand