Back to All Events

Hollow Hearts

Hollow Hearts er et rykende hot americana band fra Nord-Norge.

Hollow Hearts ble etablert i desember 2016 og har på kort tid gitt ut singlene «Into The City» og «Losing Heart», gjennomført to turnéer samt spilt inn sitt debutalbum. Våren 2018 er det duket for utgivelse av debutalbum og turné.

Bandet leverer innovativ og til tider grensesprengende americana som favner et bredt publikum. Deres liveopptredener har til nå rørt og engasjert publikum, og konsertene har høstet svært gode kritikker:
«I løpet av ti sanger fikk Hollow Hearts vist seg frem som et spennende og uforutsigbart band som nok har countrymusikken som basis for mye av det de gjør, men som blander inn rock- og blueselementer og har en tydelig forkjærlighet for en god popmelodi, samtidig som de ikke er redde for å benytte noen overraskende taktskifter» - Erik Valebrokk, «Ny sensasjon fra nord», 01.12.17

Dette er musikk som blir utført stilriktig, samtidig som den er uforutsigbar og spennende å lytte på.

I løpet av 2017 gjennomførte bandet to turnéer som inneholdt flere stoppesteder i Nord-Norge, blant annet Tromsø, Bodø, Henningsvær og Alta, samt større byer som Oslo, Bergen og Trondheim. På relativt kort tid har de utviklet et godt renommé, og gjort seg synlige som et av bandene å følge med på i 2018.

16. mars 2018 kommer altså Hollow Hearts’ debutalbum, Annabelle. Annabelle ble spilt inn i Store Studio i Bodø i september 2017 med Are Simonsen bak spakene. Albumet gis ut på Westergaard Records.

Historiefortelling står i høysetet når bandet gir ut sitt første album. Tekstene og musikken flettes mesterlig sammen og danner et univers med små glimt inn i Annabelle’s liv. Rundt henne vokser det fram en verden man både kan kjenne seg igjen i og drømme seg bort i.

I 2018 skal Hollow Hearts ut på en landsomfattende releaseturné i forbindelse med plateslipp etterfulgt av flere festivaljobber til sommeren. Til høsten går de i studio for å spille inn «den vanskelige andreskiva».

«I Tromsø har americana ganske så stort publikum… og nå har byen altså også en helt egen stjerne i himmelen. Hollow Hearts leverer på alle parametre»
- Maja Sojtaric, «Det er litt av et kunststykke», Nordlys, 12.01.18

Hollow Hearts er:

  • Ida Løvheim (vokal, gitar og trekkspill)
  • Ida Karoline Nordgård (vokal og bass)
  • Mikael Pedersen Jacobsen (vokal og trommer)
  • Christoffer Nicolai Mathisen (vokal, gitarer og pedal steel)
Earlier Event: May 3
Ondt Blod
Later Event: May 24
Bodø Radio