Back to All Events

I SEE RIVERS

I SEE RIVERS er en trio fra Hammerfest, Jostedal og Oslo. Med inspirasjon hentet fra artister som Sufjan Stevens, Feist og Fleet Foxes lager de musikk basert rundt fengende melodier og utradisjonelle vokalharmonier. I 2017 slapp bandet EP-en ‘Standing Barefoot’ som høstet gode anmeldelser fra plattformer som The 405, BBC 6 og Ja Ja Ja Music. Etter en rekke turnéer og konserter, med høydepunkter som Green Man Festival, Sørøyrocken og som support for Newton Faulkner under hans Storbritannia-turné, ser I SEE RIVERS nå fram til å slippe sin andre EP ‘Play It Cool’ (våren 2018) etterfulgt av en tre måneders lang turné som strekker seg over store deler av Europa.


“I SEE RIVERS are able to blend tender, folksy arrangements with intoxicately powerful pop wonder” – The 405

“This is vocal harmonising at its exquisite best” – Fresh On The Net Faves, BBC 6

“Perhaps the hottest prospect from Norway’s consistent excellent outpouring of specially tender bands, this now UK based trio make the kind of indefinable Scandinavian magic that instantly catches the eyes and ears. Part folk, part swooning pop songs” – Green Man Festival 2016

“This trio has set the benchmark against which all harmonies will be compared to in the future” – JA JA JA

Earlier Event: May 31
Hanna Venia
Later Event: June 14
Jostein Steffensen