Back to All Events

KIT Trio

KIT trio spiller musikk for enhver musikkelsker. Besetningen mezzosopran, fiolin/bratsj og cello tilbyr et unikt sound. Trioen har klassisk musikk som sin ledesnor, men de har også innslag av folketoner og jazzstandarder på sine konserter. Med egne arrangementer av håndplukkede låter leker de seg gjennom de musikalske mulighetene besetningen deres gir dem. Uttrykket deres er nedstrippet og ærlig, og de varmer ethvert publikum med sin åpenhjertige tilstedeværelse.

Programmet inneholder alt fra franske romansesanger og nordisk senromantikk til jødisk cabaretmusikk, brasilianske melodier og klassiske verk inspirert av folkemusikk. Der eldre komponister som Offenbach, Elling, Strauss og Bizet får sin rettmessige plass, inkluderer vi også yngre stemmer, som Milhaud,J obim, Thielemans og Østergaard. Et utvalg av deres favoritter passer bra i sommervärmen!

Therése Thylin – mezzosopran
Isa Caroline Holmesland – fiolin/bratsj
Kaja Fjellberg Pettersen – cello

Earlier Event: July 19
Lowhere
Later Event: August 2
Neon Apartments