Back to All Events

A Million Pineapples

190307-AMillionPineapples.jpg

A Million Pineapples

A Million Pineapples er et indiepop-band fra Tromsø, bestående av fire unge jenter. I løpet av sine to år som band har de spilt på både store og små scener rundt om i landet. De har gjort seg bemerket i regionen med blant annet seier under Bukta Battle og en andreplass under rock mot rus 2018. Med deres lekne rytmer og fruktige melodier skriver de om alt fra deres lærdom i mattetimen til historier om Tintin. Høsten 2018 slapp de sin første singel «Safe Zone», som vil etterfølges av en EP i februar 2019. Dette er et fremadstormende ungt band man bør få med seg!

Deres uformelle og nære kontakt med publikum på konsertene når ut til alle i lokalet, og gir en unik konsertopplevelse. Framover er de blant annet å finne under Nordlysfestivalen 2019. Dette er et fremadstormende ungt band man bør få med seg!

«Juryen lot seg imponere over denne unge gjengens indiepoprock, som vi mener har et stort potensiale på sikt. Det beviste de på torsdag når de vant Bukta Battle og plass på programmet til Bukta, og nå er de på andreplass i årets Rock mot Rus - Hurra for A Million Pineapples.» -Juryen Rock mot Rus 2018.FØLG OG LIK

Facebook
Instagram

Earlier Event: February 28
The Flash Gordons
Later Event: March 14
SKAAR