Back to All Events

Birri

6.png

Birri

BIRRI er låtskriver og sanger Brita Skare Malvik, som i dag kaller Lofoten hjemme. Hun vokste opp en ivrig lytter til vintage rock'n'roll blant ville fjell og vakre fjorder på Nordvestlandet, og her fant hun både sangen og pennen. I dag har musikken hennes en spennende karakter der retro elementer møter et mer moderne lydbilde.

10. mai i år slapp BIRRI debutsingelen "Ten Years", til god respons. Den ble bl.a. raskt plukket opp til ulike spillelister på Spotify og TIDAL, og ble spilt på både RadioSignal og NRK P13. 
Lofotpostens anmelder trillet en sekser på terningen og skrev under overskriften «Glitrende god americana» at «debutsingelen lover svært godt for det kommende albumet». 
I august kom singelen «Longest Wait», en sjelfull låt med solide sekstitalls-referanser, spilt inn i ett live take i Store Studio i Bodø.

Som artist balanserer BIRRI på komfortabelt vis mellom sjangre og låner fra både rock, americana og gospel/soul. Det siste året har hun begeistret publikum på flere klubb- og festivalscener med sin rå vokal og sine sterke tekster og livsbetraktninger. I oktober kommer endelig debutalbumet, og BIRRI tar med seg fullt band til Dama Di 31. oktober for å feire slippet!


FØLG OG LIK

Facebook
Instagram

Earlier Event: October 24
brenn.
Later Event: November 7
Skarheim