Back to All Events

Isah

Foto: @akamike

Foto: @akamike

Isah

Parkenfestivalen presenterer også i år klubbkonsert på «Halv ti på torsdag» som en del av festivalen, og i år er det det nye stjerneskuddet Isah som står for tur!

Isah er 19-åringen fra Stavanger, som med sin sjelfulle og r&b-vennlige stemme, på kort tid har rukket å gjøre seg bemerket landet over. Singelen «Hallo» med Dutty Dior er lista på NRK P3 og P1, og allerede nå kan låta regnes som stor en sommerhit med sine fem millioner avspillinger på Spotify.

Bookingene har heller ikke latt vente på seg for Isah, fra å fylle klubbscener rundt om i landet til å varme opp for Lauryn Hill i Oslo Spektrum. I tillegg har Isah nettopp tilbakelagt en vårturné med Karpe (med et utsolgt Bodø Spektrum som ett av stoppene), og i sommer spiller han på festivaler over hele landet, inkludert avslutningskonserten på Øyafestivalen med Karpe. Uka etter er det Parkenfestivalen og det populære konsertkonseptet «Halv ti på torsdag» på Dama di som står for tur for Isah.

21. juni kom første del av Isah sin debut-EP «sukkerspin & hodepine (del 1)» til terningkast fem fra blant annet NRK P3 og Dagbladet. Sistnevnte omtaler Isah som «det vokalmessige kjærlighetsbarnet til Justin Bieber og The-Dream». Isah er også en vital del av Karpe-prosjektet «SAS PLUS / SAS PUSSY» hvor han bidrar med koringer på omtrent hele albumet og på låtene «Syreangrep» og «Blod, homie».
FØLG OG LIK

Facebook
Instagram

Earlier Event: August 8
Tarsius
Later Event: August 22
The Five Lads