Back to All Events

Resirkulert

Foto: Isak Bakkeli

Foto: Isak Bakkeli

Resirkulert

Resirkulert fra Tromsø er et veletablert indierock-band og spillte på de fleste store norske festivalene allerede i konfimrasjonsalder (Bukta, Øya, Slottsfjell, Træna og Riddu for å nevne noen). Musikken bærer ofte et gladtrist preg, med språksmarte tekster som omhandler alt fra f.eks å finne seg selv, surrealistiske verdener og samfunnskritikk. Siden gjennombruddet med radiohiten «Nederst på lista» i 2015 (da gjennomsnittsalderen var 16 år, og yngstemann var 14), har Resirkulert rotert jevnlig på både NRK P1 og NRK P3 med låter som «Før æ går til mitt», «Over vannet» og senest «Áddjá», «Palass» og «Feil vei».

I 2017 kom debut-albumet «Du snakke for dæ sjøl» og nå i Oktober 2019 kommer altså oppfølgeren «For en dag, for et liv».

En bemerkelsesverdig evne til selvrefleksjon har resultert i en allmennt personlig plate som tar for seg både gledene og vanskelighetene med å finne frem på et sted i livet der man står ovenfor noe så stort som å etablere sitt eget liv. Låtene er innom selvrealisering, drikkekultur, hvordan vi glemmer at vestlig media ikke nødvendigvis er nok om du vil forstå helheten, ensomhet og vennskap; temaer og situasjoner man eksponeres for i samfunnet idag, både som unge og voksne. En viktig plate, i følge bandet.

Bandet legger ut på sin første Norges-turné i høst når plata er ute.

«For en dag, for et liv» slippes 4.oktober!


FØLG OG LIK

Facebook
Instagram

Earlier Event: September 5
Veskehund
Later Event: September 19
ALFA BT