Back to All Events

Pscyence Fiction

Fra å være en ensom trubadur har Aleksander Johansen fra Gravdal i Lofoten utvidet iampsyencefiction til å bli omtalt som et av landets mest spennende band. Prosjektet som nå går under navnet Psyence Fiction fikk sitt første utløp i en selvtitulert EP som ble en blogghit på engelske og tyske nettsteder, indiehype, norgesturne og showcaser i London og Berlin. Psyence Fiction har deretter turnert og gjort oppvarmingsjobber med blant annet Highasakite og Justin Vernons Volcano Choir, spilt på stort og smått av norske festivaler og gitt ut debutskiva Spy vs. Spy på Oslolabelet Tender i 2015.

Til Dama di kommer Psyence Fiction som en duo bestående av Aleksander Johansen og Nils Martin Larsen (Også kjent fra blant annet Lama og Apothek)

Earlier Event: October 6
Nagel
Later Event: October 20
Min Trio