Back to All Events

Nagel

Nagel ble i 2013 kåret til Bodøs beste band i talentkonkurransen BoLarm. I mellomtida har de spilt klubbkonserter, festivaler, m.m. og i 2014 ble de plukket ut som et av de fem bandene som det satses på i Nord-Norge gjennom NN+ ordningen. NN+ ga også visning av Nagels video til ”De små timan” på Tromsø Internasjonale Filmfestival 2015.Videoen har fått nasjonal oppmerksomhet gjennom nettstedene Musikknyheter.no og 730.no.

I mars 2015 slapp Nagels albumet «Det kommer ikke til å skje» på labelen ACCA Records. Dette er bandets tredje album og har mottatt gode omtaler, deriblant terningkast 5 i VG. Releaseturneen våren og sommeren 2015 hadde konserter i Tromsø, Harstad, Bodø, Trondheim, Oslo og Kristiansand. I tillegg har Nagel spilt på Stormenfest i Bodø og SALT Art - Music på Sandhornøy.

Nagel har i sin nåværende form vært i drift siden 2011, og har medlemmer fra bla.a Kråkesølv, Kollwitz, Ingeborg Oktober, Æ og Dem og Likholmen. Musikken er forankret i ”Bodøbølgens” indiebasertepoprock, og har ærlige tekster på N-Norsk om livet og Bodøbyens nattligefasetter. Med de tre vokalistene Nils Petter Rusånes, Rakel Aurjord og Kristoffer Magnus Nohr Unstad er det energi og sjarm når Nagel spiller live og det gis alt alltid!

Earlier Event: September 29
Helgeland 8-bit Squad
Later Event: October 13
Pscyence Fiction