Back to All Events

Trygve Valøy

Siste tilskudd til musikkmiljøet i Bodø er gitarist og vokalist Trygve Valøy, som i en alder av 41 år har gitt ut sitt første album, «Tetristeori».
- Jeg har lenge hatt lyst til å lage et album. Helt siden jeg som tenåring skrev mine første låter, har jeg ønsket om å gi ut musikken min. Etter vel 25 år har jeg endelig realisert drømmen. 

Trygve Valøy vokste opp i Sandnessjøen, og bosatte seg i Bodø etter at han var ferdig med matematikkstudiene i Trondheim. Han har drevet med musikk helt siden tenårene, og gitar er hovedinstrumentet. På "Tetristeori" spiller han gitar, bass, trommer, tangenter og synger.

Albumet «Tetristeori» inneholder ni låter, der Valøy selv har skrevet både tekst og melodi. På tre av låtene har han med seg bassist Øystein Gjønnes. De to spiller også sammen i bandet «Tøffelheltene» og har opptrådt sammen som sjørøverbandet til Øystein Gjønnes sin karakter Sjørøverbass. De spilte blant annet på torget under Bodøs 200-årsmarkering 20. mai.

«Tetristeori» er tilgjengelig både som cd og med strømming/ nedlasting. Tekstheftet til cd-en inneholder Valøys egne illustrasjoner til låtene. Disse illustrasjonene viser Valøys distinkte stil med bruk av tusj og glitterpenn.

Earlier Event: December 1
Hanne Engan
Later Event: December 15
NOHR