Back to All Events

NOHR

Petter Waldemar Nohr Unstad er best kjent som låtskriver, bassist og vokalist i bodøbandet Kråkesølv – i tillegg til at han har spilt sammen med blant annet Karpe Diem, BigBang, Lamark, Greni, Ola Bremnes og Lars Bremnes.

I desember 2015 lanserte han soloprosjektet NOHR med livevideoen «Kjetterbålet», som byr på et langt mer nedstrippet uttrykk enn det vi er vant til å høre fra Kråkesølv-bassisten. I april slapp han albumet «Offer/Bøddel» som fikk Avisa Nordlands Rune Slyngstad til å rulle terningkast fem og skrive at «tekstene er noe av det sterkeste og beste som er skrevet av en norsk artist noensinne».

Sjekk ut «Offer/Bøddel» her: http://phonofile.link/offerbøddel 

NOHR spilte i sommer under blant annet Slottsfjell og Trænafestivalen, hvorpå Rana Blad ikke sparte på kruttet og kalte det hele for magisk visepoesi. «NOHR er rett og slett en visekunstner i toppklassen. Det er bare å ta av seg hatten.» Torsdag 15. desember spiller han «Halv ti på torsdag» på Dama di.

Earlier Event: December 8
Trygve Valøy
Later Event: December 22
Kråkesølv