Back to All Events

Deku Trio

For ni år siden kravlet tre datanerder ut av kjellerne sine og inn på bandrommet for å spille barnslig instrumental musikklinjemusikk under navnet Deku Trio. Etter at de hadde anskaffet litt mer ansiktshår, kvittet seg med en hestehale eller to og samlet litt studielån fra diverse musikkstudier, kom banjospiller Mikael Jonassen hjem til Bodø med litt nyskrevet materiale som var for sært til å spille i bluegrassband. Mikal Reinvik på bass og trommis Aksel Bakke, som i mellomtiden hadde jobba inn sitt dubstep/drum & bass-aktige elektro-akustiske sound, tok utfordringen på strak arm og tiden for en reunion var inne.

Resultatet førte til et nytt og friskt lydbilde som blander drivet fra den akustiske bluegrassbanjoverden med tung, elektronisk basslyd og hektisk breakbeat i trommene.

Deku Trio slapp i mai sin selvtitulerte debut-EP på Euridice og gleder seg veldig til å spille materialet fra denne og annen ny og spennende musikk for Bodø-publikummet på Dama di, Halv ti på torsdag 18. august.

Earlier Event: August 11
Lotte Mørkved + Torbo
Later Event: August 25
Inculcado