Back to All Events

Inculcado

Onsdag 24. august slipper det nordnorske rockeorkesteret Inculcado singelen «I Don’t Care». Singelen er spilt inn i studioet Tonteknik Recording i Umeå sammen med produsent Pelle Henricsson. «I Don’t Care» følger opp singelen «Dance My Way» som ble sluppet i april i år.

Inculcado er en nordnorsk kvintett som spiller feelgood gitarrock med kraft og sjel, toppet med særegen sound. Resultatet er et forrykende orkester med sitt helt egne musikalske fingeravtrykk.
Inculcado er blitt sammenlignet med storheter som Madrugada og Kaizers Orchestra. 

De har blitt hyllet av kritikere for røffe liveshow, og har spilt på mange av de største festivalene i Nord-Norge. Også deres tidligere utgivelser er blitt hyllet av kritikere:
– Det skyldes først og fremst den intense, energiske og altoppslukende stemmen til Bjørn Morten Johansen. Men også de forførende låtene, soundet på gitarspillet, de kontante og treffsikre rytmene og selve atmosfæren som skapes, skriver musikkjournalist Rune Slyngstad.

I april 2016 slapp Inculcado singelen «Dance My Way» og dro på en omfattende norgesturné. Mer musikk er på vei, flere konserter er planlagt. Det vil lukte svidd på hvert eneste sted som har huset dette rockebandet fra nord. Forvent et show uten sidestykke.

Inculcado består av:
Bjørn Morten Johansen (vokal, gitar)
Fredrik Teodor Siggerud (bass)
Ole Tobias Moen (gitar)
Lars-Martin Hunstad (slagverk) 
Ørjan Olsen (gitar, synth)

Earlier Event: August 18
Deku Trio
Later Event: September 1
Arvid Nilsen og Rune P