Back to All Events

Arvid Nilsen og Rune P

Arvid Nilsen er for mange kjent som frontfigur i bodøbandet Pushwagon. Allerede i 1989 startet han bandet Bærre på Jævel, og fra punkrock-røtter gikk veien videre med diverse blues og americana band på brune kneiper rundt omkring i landet.

I dag kan han se tilbake på en eklektisk musikalsk reise med bl.a. Sivert Høyem, Christel Alsos og utallige kjente og ukjente artister. Listen er lang over festivaler og gjesteopptredener, men sikkert er det at han har gjort Bodø til sin hjemby og er fortsatt aktiv musiker i Pushwagon, Tunnel 88 og A.K. Bjørby /m band for å nevne noen. Torsdag 1. september blir det et mer nedstrippet konsept med ett par gitarer og Rune Pettersen på Trekkspill og kor. Det blir en fin miks av gammel delta blues fra 20-tallet, soul og eget materiale fra bl.a Pushwagon. Vel møtt til en annerledes reise over kontinenter og tidsepoker med litt innlagt historifortelling og en dose humor.

Arvid Nilsen: Gitar&vokal
Rune Pettersen: Trekkspill/vokal

Earlier Event: August 25
Inculcado
Later Event: September 8
Maras