Back to All Events

Lyse Nytter

Lofoten er i vinden om dagen. Ikke bare blant backpackere, bobilturister, toppturentusiaster og miljøvernere, men også på musikkscenen. Og det siste tilskuddet fra det brusende nordnorske poplandskapet er Lyse Netter.

Lyse Netter er et fullblods Lofot-band. Selv om de fem gutta nå er bosatt i Oslo, har oppveksten blant bratte fjell, væromslag og midnattssola gjort valget av bandnavn selvskrevet for dem. Inspirert av band som Phoenix og St. Lucia, har de brukt det siste året på å lage lydbildet de selv skulle ønske de vokste opp med. Et friskt og catchy popsound ispedd 80-tallsentusiasme og dansegulvsvennlig poprock.

Deres første singel Prøva Igjen gikk rett inn på spillelistene på både NRK P3 og NRK P1, var en de mest spilte norske låtene på radio i sommermånedene og ble av P3s musikksjef Mats Borch Bugge hyllet som ”Nordlandsindie på sitt mest dansbare”. Hør på Prøva igjen her:https://open.spotify.com/track/2VFCPl8kLfeU7qfzGq9mBn

Fredag 13. Oktober kommer oppfølgeren "Kor enn du finn på å dra". Låten er også av det dansbare slaget, men denne gangen beveger bandet seg i en noe mer storslått retning både melodisk og tematisk. Teksten er en rett frem kjærlighetserklæring som viser hvor langt en kan være villig til å strekke seg for alt det fine man kan få igjen av et godt forhold. 

Konserten på Halv ti på torsdag blir bandets tredje liveopptreden noensinne og de ser svært frem til å komme hjem til Nordland. 

Bli med å gjøre den mørkeste kvelden i året til en lysere affære og se mot sommeren med Lyse Netter!

KLUBB: Tour de Dance
Klubbkonseptet Tour de Dance tar deg med på en heidundrende reise mellom nordisk disco og tropisk house, fra westcoast hiphop til eastcoast RnB, fra fortid til framtid og opp i mente med en solid dose varierte hits fra de siste fire tiår! 

Turguidene Marius Vesteraa - en eksotisk danser fra nettfenomenet Rytmeguttene, og Isak Falch Alsos, kjent fra NRK-serien Den Store Reisen (2008) legger opp til en spennende og variert helaften, og fører deg trygt og ansvarsfullt ut på dansegulvet med en garanti for goood S!

Earlier Event: December 14
Miss Nöyd
Later Event: December 28
Rainer / Nergaard / Kolberg