Back to All Events

Rainer / Nergaard / Kolberg

Med en blanding av originale komposisjoner og fri improvisasjon skal trioen spille sammen for første gang i en eksklusiv romjulskonsert på «Halv ti på torsdag». Du har kanskje hørt noen av dem tidligere i band som Bushman's Revenge, Brat, Rune Your Day, Roundtrip, eller Team Hegdal. Dette er en energisk pianotrio som er en smule røff på utsiden, men kan være vakker på innsiden. Musikerne er kjente på hvert sitt område for sitt lyttende samspill, spontanitet og fokus på å lage musikk i øyeblikket. Konstellasjonen ble nylig til igjennom sterke felles referanser til frijazz og rock på 1960-70 tallet, og de har latt seg inspirere av musikere som Paul Bley, Ornette Coleman, Keith Jarrett og Svein Finnerud Trio. 

Gutta kan garantere en fremoverlent konsertopplevelse av de sjeldne. 

Joakim Rainer Petersen - Piano
Rune Nergaard - Bass
Ole-Thomas Kolberg - Trommer

Earlier Event: December 21
Lyse Nytter
Later Event: January 4
Glovarm