Back to All Events

BUHRE

BUHRE er artisten, låtskriveren, instrumentalisten og vokalisten Bjørn Morten Johansen fra Fauske, Norway også kjent som frontfigur i bandet Inculcado. Sammen med Inculcado har Bjørn gjort omfattende turneer i hele Norge, og gitt ut flere studioalbum. 

Nå står BUHRE på egne bein og skriver låter med "løs snipp".

- Jeg skriver låter som kommer fra mitt indre univers og mine fantasier og drømmer. Grenseløse ideer sammen med et multi-instrumentalt krydder fra bandet vil utløse noen veldig fine musikkopplevelser.

Det flotte BUHRE-bandet består av Fredrik Teodor Siggerud og Ørjan Olsen.

BUHRE er et nytt navn, men mannen bak har flere års erfaring fra bransjen. Artisten ønsker å gi publikum det de fortjener – kvalitet, puls og følelser! Låtskrivingen går unna med enorm fart og i løpet av året 2017 vil det komme musikk fra denne kanten. Følg med!
 

Earlier Event: May 11
Wicked Whale Warhammer
Later Event: May 25
Trio Oyo