Back to All Events

Trio Oyo

Trio Oyo fra Bodø er et etablert band innen sjangeren brasiliansk musikk. De spiller og synger intim og energisk samba, bossa nova og choro, på stilistisk korrekte instrumenter. I løpet av foregående år har de gitt et par tusen barn i Bodøområdet brasilianske musikkopplevelser, gjennom den kulturelle skolesekken. Byens befolkning ellers, har kunnet stiftet bekjentskap med trioen under Bodø Jazz Open.

I 2016 ga de ut plata Retrato Brasileiro med pianisten / sangeren Valentina Jaronskaja. Plata er tilgjengelig på alle streaming-plattformer.
Siden har de hatt utskiftninger i mannskapet. Tidligere bassist Ole Martin Thomassen har flyttet til Oslo og Valentina valfarter verden rundt som musiker på cruisebåter på ubestemt tid. 

Det nyeste tilskuddet Mikal Reinvik på bass og vokal, er et velkjent og ettertraktet navn i musikkmiljøet i Bodø. Han har tatt sin nye rolle i trioen på blodig alvor og synger på portugisisk, samt spiller fretless bass.

Trioen for øvrig består av de to opprinnelige medlemmene Yngve Dalen på perkusjon og Ottar Sæther på gitar. Ottar har mastergrad i brasiliansk gitarspill fra NTNU. Alle tre er kollegaer på Kulturskolen i Bodø.

Earlier Event: May 18
BUHRE
Later Event: June 1
Av Eden