Back to All Events

Nordlands Pøbel

Vesterålens svar på Joddski parra med KM Myrland!

Nordlands Pøbel er Joakim Hansen sitt solokonsept hvor han har brukt sine erfaringer og forskjellige inspirasjonkilder til å blande sammen en hærlig coctail av galskap!

Femten års erfaring som frontmann i rockeband og som trubadur blir utnyttet til det fulle for å levere en forestilling som ingen har forlatt uten å føle seg berørt på en eller annen måte.

Iført oljebukse med en kassegitar rundt halsen leveres nordnorske tekster av det ramsalte slaget. «Skjettne Teksta – Mordi blir å dræp mæ» er slagordet som han bruker på sine ærlige og humoristiske tekster som skildrer livet og kulturen langs kysten i nord. Fra det tøffe og røffe til det nære og skjøre er dette en fremvisning av fortellerkunst på sitt beste.

Nylig slapp han sin andre musikkvideo «Rambo» der den mer makabre siden til Pøbelen kommer fram over ett landskap av harde & mørke dubstep orienterte beats. Dette kan være en slags smakebit på hva som serveres denne kvelden, selv om man aldri vet helt hva som kan forventes når Nordlands Pøbel skal på scenen.

Han beskriver seg selv som uforutsigbar med leveringsgaranti og med showet i fokus lover han å gi en «Musikalsk Vrangforestilling» av ypperste klasse! Tidligere i år varmet han opp for Pushwagon sin avslutningskonsert på Sinus, Stormen. Nå tar han turen til Dama di og garanterer å gjøre lokalet både fuktig og klamt!

Earlier Event: August 17
Dig Deeper
Later Event: August 31
LÜT