Back to All Events

Dig Deeper

Dig Deeper er tilbake etter to år med intens jobbing i studio, og frihetsrocken buldrer høyere enn noen sinne på deres nye materiale. De slapp nylig en EP med tre nye låter, og nå starter de løpet opp mot nytt album høsten 2018. Første singel ut er «How Can I Be Certain»

Dig Deeper blander det jordnære med det psykedeliske et sted i skjæringspunktet mellom Richmond Fontaine og Spids Nøgenhat, der tradisjonelle pedal steel licks leker seg med hylende syregitarer stenket med ekko og fuzz. Catchy låtstruktur møter utvidede instrumentalpartier i vidvinkelformat som passer perfekt til lange road trips uten en forhåndsbestemt destinasjon.

Tekstmessig er blikket rettet utover denne gangen med bilder og historier som skisserer karakterer i et liv preget av oppbrudd, tretthet og mangel på tilhørighet. Små øyeblikksbilder av mennesker på veien: på flukt fra seg selv, indre demoner, tvil og kvelende selvkritikk. 

Dig Deeper består av Øystein Braut (Electric Eye, The Low Frequency in Stereo, Soft Ride), Einar Kaupang, Jørgen Knutsen (Utakk, California Games) og Raymond Tungesvik (Soft Ride).

Earlier Event: August 10
JOA-duo
Later Event: August 24
Nordlands Pøbel