Back to All Events

JOA-duo

Joakim Rainer Petersen og Amalie Holt Kleive fremfører egen musikk som får sin urfremføring på Dama di. Duoen møttes i Bergen i fjor, og har siden det jobbet med å utvikle sitt eget sound. Utviklingen så langt har ført til musikk som kan beskrives som på den ene siden rytmisk, leken og energisk og på den andre siden vakker, skjør og gripende. 

Duoen beveger seg mellom fengende riff og fri improvisasjon, kangflater og vakre melodier. De har tidligere holdt seg til et akustisk lydbilde, men er på vei inn i et mer elektronisk lydlandskap. Etter flere konserter rundt om i Bergen, skal de endelig besøke Joakims hjemby, Bodø. Kom på konsert og hør en spennende duo som utforsker musikalske farger og former på sitt eget vis.

Amalie Holt Kleive - vokal, div. perkusjon, elektronikk
Joakim Rainer Petersen - fender rhodes el. piano, elektronikk, vokal

Earlier Event: August 3
Svalestup
Later Event: August 17
Dig Deeper