Back to All Events

Hajk


«Ditt nye favorittband», «Hajk høres ut som en million dollars», «Hajkhøres ut som albumaktuelle The xx skulle dele pledd med franskePhoenix på en solskinnsdag i Malibu» og «Possibly the best indie pop album of the year thus far». Dette er bare noen av lovordene som har blitt kastet etter Hajk, og alt fra Noisey, Stereogum, The Independent ogDrowned in Sound til Dagbladet, Dagens Næringsliv og Morgenbladet har unisont hyllet bandet.

Til å være et såpass ferskt band har Hajk funnet seg overraskende raskt til rette. Deres selvtitulerte debutalbum ble sluppet 10. februar, og deres smarte mix mellom indie og kommersiell pop har gjort de til et av de nye bandene det hviler størst forventninger til de neste årene. Med utsolgte konserter, trampeklapp og toppkarakterer er allerede flere av forventningene innfridd, og du kommer til å høre mye mer om Hajk i tiden fremover også.

Earlier Event: September 21
Æ
Later Event: October 5
Heave Blood & Die + JABBA