Back to All Events

Eli Berg

Bodøartisten Eli Johanne Berg er klar med sin andre plateutgivelse på selskapet Eurodice Turn Left. Dette er en plate som spenner vidt, med skjøre ballader om livet, rocka låter om oppdagelse og erfaring samt underfundige viser med særpreg.

Når Eli Johanne Berg går i studio for å lage ny musikk legger hun hele sin sjel i å skape et godt produkt som gir lytteren en følelse av musikk som vokser. På plata «Sånn som æ e» har hun fått med seg erfarne musikere som bidrar sterkt til å understreke alvoret, men samtidig glimtet i øyet i Eli sin musikk. 

«Sånn som æ e» er blitt en var og skjør utgivelse, men samtidig bærer den preg av musikalsk erfaring og dype betraktninger. I tekstene forsøker Eli å belyse tanker og opplevelser fra livet, som vi alle kan kjenne oss godt igjen i.

«Sånn som æ e» er i sin helhet spilt inn i Store Studio i løpet av 2017. Plata er produsert av Aksel Bakke, Kim Lie og Mikal Reinvik. 

Earlier Event: January 4
Glovarm
Later Event: January 18
Marthe Halvorsen