Back to All Events

Marthe Halvorsen

Marthe Halvorsens musikk befinner seg et sted i folk/pop/world sjangeren, og hennes karakteristiske stemme har en helt egen evne til å snike seg under huden på den som lytter. Melodisk og drømmende, men samtidig sterkt tilstedeværende. Med kjærlighet for et organisk og nakent lydbilde, lager Marthe Halvorsen musikk som berører. Med seg til Dama di har hun med seg Ove Pedersen på gitar.

Vokst opp med gamle sjømannsviser på bestemors fang hjemme på Fauske, har Marthe etterhvert tatt verden under sine føtter og studert ulike musikktradisjoner rundt omkring i verden. Sommeren 2015 debuterte hun på den nordnorske musikkscenen, og spilte konserter på blandt annet SALT og under Nordland Musikkfestuke. Hun har siden gjort en rekke konserter i Norge og i Canada, hvor hun har vært basert den siste tiden. 

I 2016 slapp hun sin første singel "Potential", og har i høst vært hjemme i Norge for å spille inn sitt første album i Store Studio i Bodø.

Earlier Event: January 11
Eli Berg
Later Event: January 25
Lars Knutsen