Back to All Events

Veskehund

For ca 1. år siden debuterte Veskehund på Dama di. Siden da har bandet gitt ut en singel som jevnlig blir spilt på radio, gjort en rekke spillejobber og skrevet ny musikk. 
Programmet for sommeren inneholder også spennende festivaljobber.

Veskehund har også spilt inn en ny singel og feirer dette med en konsert på Dama di torsdag 01. mars. Den nye musikken, er som før vanskelig å sette i bås, men kan plasseres under paraplyen pop, rock og poprock.

På konserten på dama blir det presentert nytt låter, samt at det blir gjenhør med noen av de gamle sangene. Bandet gleder seg som en hund til konserten, og lover de besøkende at de er i topptrent og usedvanlig god spilleform. Mulig det blir noen overraskelser. Den som kommer får se.

Earlier Event: February 22
Ivar Bowitz
Later Event: March 8
Sunshine Reverberation