Back to All Events

Sunshine Reverberation

Sunshine Reverberation spiller garage rock. Inspirert av psychedelia og krautrock skaper de en sonisk sfære i likhet med artister som King Gizzard, Thee Oh Sees og White Fence. Musikken innehar også punkens råskap og det er lett å spore inspirasjoner som f.eks Iggy & The Stooges.

Bandet startet i hjertet av Tromsø i siste halvdel av 2014, ved mørketidas frambrudd. Sunshine Reverberation møttes gjennom lange jam sessions i kjelleren på en møbelbutikk, der de fant seg til rette i et fuzz-fylt, psykeldelisk og melodisk lydlandskap. Helt fra start har de vært kronisk blakke og har måtte adaptere seg til en streng DIY fremgangsmåte.

Sunshine Reverberation er rolig, kontrollert og drømmende før de plutselig drar deg inn i en dimensjon hvor fuzz og støy regjerer. Et firehodet troll som sparker, spytter og vrir de siste dråpene syre ut av rock’n’roll’s råttende lik.

Deres selvtitulerte debutalbum ble sluppet i april 2017, og høstet gode kritikker fra både nasjonal og internasjonal musikkpresse. Musikken har også blitt plukket opp av radiostasjoner fra England til Israel, så vel som NRK og flere av landets studentradiostasjoner.

Earlier Event: March 1
Veskehund
Later Event: March 15
Barren Womb