Back to All Events

Din Freundin

Din Freundin er arktisk skranglepop fra Vesterålen. Bandet starta som demoprosjektet til låtskriver Marianne Hansen i 2009 men har i løpet av årene utvikla seg til et fullblods alternativt popband med 4 medlemmer.

Låtmaterialet er tektstfokusert, og består av catchy melodier krydret med humor, alvor og sci-fi-referanser. Flerstemt sang og akustisk gitar a la 60-tallets singer/songwritere er ryggraden i musikken, men bandet nøler ikke med å ta avstikkere i retning rock, country eller 80-tallspop der det må til. Låtskriver Marianne Hansen lar fantasien utfolde seg fritt i musikken. Melankolske og absurde tekster settes sammen med vakre og underfundige melodier. Resultatet er fengende musikk som får deg til å tenke, danse og synge. 

Din Freundin slapp i 2016 EP'en "Time is slowing down" og jobber for tiden med låter til neste utgivelse i 2018.

Earlier Event: April 12
Darling West
Later Event: April 26
England Brooks