Back to All Events

Jadudah

Jadudah er et Oslo-basert band som startet opp i Tromsø i 2012. Musikken er som en cocktail mikset av atmosfærisk rock og fengende pop, hvor det hele toppes med Helle Larsens majestetiske vokal. Kvintetten har tidligere vært Ukas Urørt, Årets Underwood-band på Norwegian Wood og sluppet sitt debutalbum «Strangers», hvor låta «Red» ble kronet med en fantastisk musikkvideo som har fått oppmerksomhet på flere internasjonale filmfestivaler.

I 2017 har Jadudah sluppet singlene «What We Built» og «Messed Up» som gikk rett inn på B-listene til NRK P3 og NRK P13, hvor sistnevnte singel har over 160 000 streams på Spotify. Med flere norgesturnéer og festivaler under beltet, er Jadudah et særdeles solid liveband du ikke vil gå glipp av!

Earlier Event: March 22
Peer Nic
Later Event: April 12
Darling West