Back to All Events

Peer Nic

Musikken til Peer Nic springer ut fra en klassisk sanger/låtskrivertradisjon hvor artister som Richard Thompson, Townes van Zandt og Bob Dylan er ledestjerner. Sangene bæres frem av innovativt gitarspill og åpne stemminger og har et stort stemningsmessig spenn - fra den søte Beatlesaktige visa til hymner fra låtskriverkunstens mørkere skoger. Vesterålingen har konsertert jevnt hjemme i Norge i en årrekke, lagt bak seg to Islandturnéer, spilt studiokonsert i Buenos Aires og festivaljobb i Brüssel. 

På nyåret kommer debutplata «Highlands/lowlands», produsert av Rune Berg kjent fra The Margarets og Number Seven Delhi. På platen bidrar blant andre Signe Marie Rustad, Frank Hammersland (Pogo Pops) og Olaf Olsen (Big Bang).

Den unge sortlendingen har mye på hjertet, og torsdag 22. mars ser du han under Halv ti på torsdag på Dama di.

Earlier Event: March 15
Barren Womb
Later Event: April 5
Jadudah