Back to All Events

Deku Trio

181011-Deku-Trio.jpg

Deku Trio

Musikken til Deku Trio høres ut som det du får når du krysser tre musikere som sammenlagt har spilt haugevis av timer med jazz, prog-metal, bluegrass, drum’n’bass, popmusikk, Playstation og Nintendo. Resultatet blir en melodiøs, fengende og tidvis hardtslående instrumentalmusikk med et lydbilde som man skal lete lenge etter for å finne maken til.


Mikael Jonassen: Banjo
Til daglig spiller Mikael akustisk bluegrassmusikk. Han har likevel en eksperimentell side som han får utløp for i Deku Trio, hvor hans tonevalg, harmonisering og effektbruk ville tiltrukket stygge blikk på countryfestival.


Mikal Reinvik: Bassgitar
Mikal er en gitarist og bassist som i dette tilfellet gjør jobben til begge for samme lønn. Med Deku Trio spiller han bassgitar, som like ofte høres ut som en kombinasjon av hissige synther og tunge metal-gitarer.


Aksel Bakke: Trommer
Trommeslageren i bandet lever i fornektelse av at trommesettet i moderne tid er blitt erstattet av trommemaskiner. For å stille bedre i kampen mot elektronikken utnytter ynisk rytmene og uttrykkene som laptop-produsentene bruker for å utrydde trommeslagere.


FØLG OG LIK

Facebook
Instagram
YouTube

Earlier Event: October 4
Kristian Anttila + Johan Piribauer
Later Event: October 18
Svein Valle