Dec
28
9:30 PM21:30

Rainer / Nergaard / Kolberg

Med en blanding av originale komposisjoner og fri improvisasjon skal trioen spille sammen for første gang i en eksklusiv romjulskonsert på «Halv ti på torsdag». Du har kanskje hørt noen av dem tidligere i band som Bushman's Revenge, Brat, Rune Your Day, Roundtrip, eller Team Hegdal. Dette er en energisk pianotrio som er en smule røff på utsiden, men kan være vakker på innsiden. Musikerne er kjente på hvert sitt område for sitt lyttende samspill, spontanitet og fokus på å lage musikk i øyeblikket. Konstellasjonen ble nylig til igjennom sterke felles referanser til frijazz og rock på 1960-70 tallet, og de har latt seg inspirere av musikere som Paul Bley, Ornette Coleman, Keith Jarrett og Svein Finnerud Trio. 

Gutta kan garantere en fremoverlent konsertopplevelse av de sjeldne. 

Joakim Rainer Petersen - Piano
Rune Nergaard - Bass
Ole-Thomas Kolberg - Trommer

View Event →
Dec
21
9:30 PM21:30

Lyse Nytter

Lofoten er i vinden om dagen. Ikke bare blant backpackere, bobilturister, toppturentusiaster og miljøvernere, men også på musikkscenen. Og det siste tilskuddet fra det brusende nordnorske poplandskapet er Lyse Netter.

Lyse Netter er et fullblods Lofot-band. Selv om de fem gutta nå er bosatt i Oslo, har oppveksten blant bratte fjell, væromslag og midnattssola gjort valget av bandnavn selvskrevet for dem. Inspirert av band som Phoenix og St. Lucia, har de brukt det siste året på å lage lydbildet de selv skulle ønske de vokste opp med. Et friskt og catchy popsound ispedd 80-tallsentusiasme og dansegulvsvennlig poprock.

Deres første singel Prøva Igjen gikk rett inn på spillelistene på både NRK P3 og NRK P1, var en de mest spilte norske låtene på radio i sommermånedene og ble av P3s musikksjef Mats Borch Bugge hyllet som ”Nordlandsindie på sitt mest dansbare”. Hør på Prøva igjen her:https://open.spotify.com/track/2VFCPl8kLfeU7qfzGq9mBn

Fredag 13. Oktober kommer oppfølgeren "Kor enn du finn på å dra". Låten er også av det dansbare slaget, men denne gangen beveger bandet seg i en noe mer storslått retning både melodisk og tematisk. Teksten er en rett frem kjærlighetserklæring som viser hvor langt en kan være villig til å strekke seg for alt det fine man kan få igjen av et godt forhold. 

Konserten på Halv ti på torsdag blir bandets tredje liveopptreden noensinne og de ser svært frem til å komme hjem til Nordland. 

Bli med å gjøre den mørkeste kvelden i året til en lysere affære og se mot sommeren med Lyse Netter!

KLUBB: Tour de Dance
Klubbkonseptet Tour de Dance tar deg med på en heidundrende reise mellom nordisk disco og tropisk house, fra westcoast hiphop til eastcoast RnB, fra fortid til framtid og opp i mente med en solid dose varierte hits fra de siste fire tiår! 

Turguidene Marius Vesteraa - en eksotisk danser fra nettfenomenet Rytmeguttene, og Isak Falch Alsos, kjent fra NRK-serien Den Store Reisen (2008) legger opp til en spennende og variert helaften, og fører deg trygt og ansvarsfullt ut på dansegulvet med en garanti for goood S!

View Event →
Dec
14
9:30 PM21:30

Miss Nöyd

Miss Nöyd er melankolsk folk-pop som omfavner deg og drar deg inn i stemningsfulle historier om kjærlighet og livet. Bak Miss Nöyd står sanger, låtskriver og gitarist Bente Kristine Lorentzen fra Henningsvær. Med seg denne torsdagen har hun trommeslager og improvisasjons-musiker Brage Tørmænen fra
Kirkenes.

View Event →
Dec
7
9:30 PM21:30

Forsvaret

Forsvaret ga ut albumet «Sult» på digitale strømmetjenester i 2016, og med sitt beinharde uttrykk gjør kvartetten raseri til musikk og roping til lyrikk. 

Musikken er aggressiv og kompromissløs, helt i tråd med tekstene som kommenterer og kritiserer vår endeløse forsøplingstradisjon som har manifestert seg i masseproduksjon og fornyingsperversitet. Stilen til Forsvaret kan beskrives som thrash og har en hardtslående venstrehook til lyttere. Bandet består av Håvard Winther, Sindre Nicolaisen, Endre Njøs og Frode Kommune

Førr Faen!!

View Event →
Nov
30
9:30 PM21:30

Regnvær


Regnvær er et popband som synger på dialekt. Bandet har på kort tid rukket å spille på mange av byens scener, samt Trænafestivalen, Folk & Fisk og Parkenfestivalen. 
Nå er de klare for Dama di 30. November!

Regnvær er aktuell med sin andre singel som de slipper digitalt nå i november. Deres første utgivelse "La mæ drøm" ble spilt på radio av både NRK P1 og NRK P3, og låta har per dags dato blitt streamet over 80 000 ganger på Spotify. 
Bli med når bandet inviterer til releasekonsert av "Høyere" 30. November.

Overskuddet av billettsalget går til Barnekreftforeningen i Nordland.

View Event →
Nov
23
9:30 PM21:30

The band called Oh

The band called Oh har siden oppstarten i 2011 gitt ut to EPer og et kritikerrost og Spellemannsnominert album. I 2016 jobbet de med, og framførte bestillingsverket «Guerrilla Gardening» for Varangerfestivalen og i mai slapp de første utdrag, «Tree Hugger», fra albumet som slippes kronologisk i høst, med første låt ute 25. august. «Guerrilla Gardening» er en ode til det grønne og fruktbare. Musikken trekker linjer til artister som Anderson .Paak, Frank Ocean og The Weeknd og tilhører en sjanger vi ser former den nye popmusikken på internasjonalt nivå i dag.

Bandet fra Tromsø har tidligere fått enestående og utelukkende positive kritikker for sine uforglemmelige liveopptredener med deres unike tolkning av neosoul-sjangeren. De har lagt godt over 200 spilte konserter bak seg i både Norge, USA, Spania og Russland, og etter fullsatte By:Larmkonserter i 2014 skrev Aftenposten at de har et helt spesielt internasjonalt sound.

BANDET BESTÅR AV:
Frode Larsen - Vokal og tekst
Morten Steene - Bass
Eirik Fjelde - Keys
Jonas Karlsen - Perkusjon
Arnljot Nordvik - Gitar
Foto: Knut Aaserud

View Event →
Nov
16
9:30 PM21:30

Cecilie Haukland


Cecilie Haukland er født og oppvokst i Bodø og har lang fartstid i musikkmiljøet i hjembyen. De siste årene har hun samarbeidet med Karl Petter Aarseth Nordbøe, noe som resulterte i hennes første utgivelser som soloartist og to singelslipp sommeren 2016. Det ble noen besøk i studio i 2017 og denne høsten slippes blant annet hennes tolkning av «Har du fyr».

I tillegg til eget materiale fremfører hun også stemningsfulle tolkninger av andre låter innen pop/vise sjangeren.

View Event →
Nov
9
9:30 PM21:30

Thale Krogtoft Jensen


I høst slipper Bodøjenta Thale Krogtoft sin debut-musikkvideo «Danse med døden». Når hun for første gang skal spille bare egne låter, kommer hjerte til å banke litt fortere. Med seg har hun Mikal Reinvik på bass, Aksel Bakke på trommer, Ann-Iren Hansen på vokal og Bjørn-Andor Drage på keys.

View Event →
Nov
2
9:30 PM21:30

Òsk


Ósk lager tristfin musikk. Tenk Jose Gonzalez, bare litt mer jazzy.

Sist Ósk ga lyd ifra seg var i 2013, etter 3 år med intensiv musikalsk aktivitet. De hadde blitt NRK P3 Ukas Urørt og spilt på festivaler somPstereo, Øyafestivalen og by:Larm samt turnet landet rundt på små og store scener. 

Nå er de klare for å presentere nytt materiale gjennom to eksklusive konserter i Bodø og Trondheim.

Sjekk ut musikken der du streamer musikk.

View Event →
Oct
26
9:30 PM21:30

Lisa Skoglund


Lisa Skoglund har de siste to årene skrevet låter fra sin base i Tromsø. I den kreative prosessen har hun knyttet til seg produsent og dyktige musikere, og skal i oktober 2017 lansere singelen «Hjertefyll» fra sin nye EP «Falle der æ står».

Lisa er en autentisk låtskriver som forteller historier om det uforløste mellom mennesker og tar oss trygt innpå følelser vi sjelden tørr å stå i. Skoglund pakker det hele elegant inn i et lekent poplandskap.

View Event →
Oct
19
9:30 PM21:30

Mats Dawg

Rett ut i fra Rønvika kommer den Bodø-rapperen som har klart å få størst oppmerksomhet utenfor hjemkommunens fire hjørner (JODDSKI (Jørg-1)kommer fra Ørnes, uansett hva han sier). Mats Dawg debuterte påMagnus Eliassens Magnetisk Nord-Ep rett etter 2000, men ble ikke profet i egen hjemby før han hadde operert med Bergen som base camp i en årrekke. 

Som en del av NMG/G-Huset, gjengen til Leo Ajkic, Lars Vaular, A-lagetog Dårlig Vane, har han karret seg til seg sin egen plass i det norskehiphop-landskapet, ytterst på en liten holme, hvor han kan lage musikk som er noe helt for seg selv. Nærmeste samarbeidspartner er genierklærte Store P, og Horten-surrealistene Skogslosjen, men Mats høres ikke ut som noen andre, og det er vi sjeleglade for. Selv om vi skulle ønska han kunne gitt oss mere musikk! Det er nemlig ikke ofte han hverken spiller konsert eller gir ut musikk, så det er en enda større begivenhet når han kommer til Dama di, og fortsetter festen etter Jørgen "Joddski" Nordeng // Bokslippturné // Bodø på Stormen bibliotek tidligere på kvelden.

ÆFTERPARTY
Vebjørn «DJ Vee» Remme og Rune «DJ Vee» Mareliussen kommer fra Felony Force, primært et DJ-crew, men også en rapgruppe som startet opp allerede på 80-tallet, og senere ga ut den første norske raplåten, som ikke var et reklamejippo. Med seg har de Truls Puls, Kyrre Krunk, Thomax Beats, Lars Petter Riedl, Kristian Mikalsen, Terje Larssen, Bamsefar og en haug andre. I lilhet med på Stormen feirer vi 30 år med Bodø-hiphop!!!

Felony Force-medlemmene DJ Vee og Transformer T har også satt sammen en eksklusiv mix for anledningen. Her mikser de sammen musikk fra alle intervjuobjektene i boka: https://soundcloud.com/vebjornremme/full-sirkel/s-atIdN

View Event →
Oct
12
9:30 PM21:30

Ray Hardy

Røstgutten Ray Hardy er en vokalist og gitarist som har funnet sjangeren sin, nemlig country. Han er også kjent fra coverbandet Tuttuduru, som nylig har opptrådt på blant annet Lundefestivalen. Ray Hardy står nå alene på scenen og byr på nydelig musikk, inspirert av artister som Keith Urban og Brad Paisley. 

Han gleder seg stort til og komme å spille på Dama di!

View Event →
Oct
5
9:30 PM21:30

Heave Blood & Die + JABBA

Heave Blood & Die er en tromsøbasert kvintett som spiller groovy og industriell dommedagsrock, med live-uttrykket til hardcore og punk. Fokuset ligger i det melodiøse og fengslende og med et tungt komp, en flytende gitar og den noe uvanlige synthen gjør bandet sjangeren til sin egen.

Bandet slapp i april 2016 sin debutplate til flotte tilbakemeldinger og nå holder 20 åringene på med andreplata som slippes mot slutten av 2017. Første singel derfra, “Plague”, kom 3. februar i forbindelse medTrondheim Calling, der bandet spilte 2 fulle konserter for et trollbundet publikum. Singelen er i skrivende stund spilt over 27.000 ganger på Spotify og valgt som “Ukas Urørt” av NRK P3 Urørt i april. Gjennom NRK P3 har bandet også spilt Slottsfjell 2017.


Ofte omtalt som «det eneste rockebandet i Tromsø», har duoen Jabba, opprinnelig fra rurale Sørreisa, med blodsmak i kjeften kjempet seg gjennom de harde gatene i denne uforsonlige nordlige bosettingen. Etter ti år med halsbrekkende arbeid er deres debutalbum «VICE» endelig ute, og ble sluppet på Loyal Blood Records 19. Juli 2017. JABBA kunne lagt ut om sine inspirasjonskilder som Black Sabbath, Official Motörhead, ZZ Top og Primus, som kunne stemt temmelig bra. Men det kan mye enklere beskrives med paraplybegrepet «Classy».

View Event →
Sep
28
9:30 PM21:30

Hajk


«Ditt nye favorittband», «Hajk høres ut som en million dollars», «Hajkhøres ut som albumaktuelle The xx skulle dele pledd med franskePhoenix på en solskinnsdag i Malibu» og «Possibly the best indie pop album of the year thus far». Dette er bare noen av lovordene som har blitt kastet etter Hajk, og alt fra Noisey, Stereogum, The Independent ogDrowned in Sound til Dagbladet, Dagens Næringsliv og Morgenbladet har unisont hyllet bandet.

Til å være et såpass ferskt band har Hajk funnet seg overraskende raskt til rette. Deres selvtitulerte debutalbum ble sluppet 10. februar, og deres smarte mix mellom indie og kommersiell pop har gjort de til et av de nye bandene det hviler størst forventninger til de neste årene. Med utsolgte konserter, trampeklapp og toppkarakterer er allerede flere av forventningene innfridd, og du kommer til å høre mye mer om Hajk i tiden fremover også.

View Event →
Sep
21
9:30 PM21:30

Æ


Æ solodebuterte med plata «Voksensløvsinn» i 2008, og har spilt seg rundt på store og små scener og festivaler i Norge og Sverige samt et par andre land. Dette er mørk, dynamisk og tekststerk nu-visesang

Han slapp høsten 2016 sitt seneste album «Endetidsbilda» til blant annet terningkast 5 i Dagsavisen, Avisa Nordland og Stavanger Aftenblad, og tung skryt hos blant annet Gatemagasinet Virkelig og Musikk fra Norge. Førstesingelen derfra «Kanskje…» var listet et par måneder på P1 og Ordentlig radio, og spilles framdeles av og til

Æ har sluppet en rekke album til gode kritikker på både norsk, svensk og engelsk. Musikkvideoen til låten «Låt Alla Gamla Drömmar Dö», regissert av Thor Brenne i 2015, vant prisen for «Beste regi» under Nordic Music Video Awards. Æ spiller også i Likholmen

View Event →
Sep
14
9:30 PM21:30

Ola Strand


Torsdag 14. september slipper Ola Strand sin debutsingle «Når sola fær» digitalt, noe som feires med egen releasekonsert #halvtipåtorsdag påDama di. 

Ola Strand, som nylig sto på scenen under Parkenfestivalen, byr på energiske poplåter som kombineres med tung og suggerende rytmikk, frontet av en klokkeklar vokal som drar deg inn i et univers av følelser og ærlige tekster. Med et ambisiøst lydbilde går bodøbandet en svært spennende høst i møte.

View Event →
Sep
7
9:30 PM21:30

Hollow Hearts

Hollow Hearts er et rykende ferskt band innen roots-sjangeren fra Nord-Norge.

I april i år debuterte bandet på et utsolgt Bastard Bar i Tromsø som support for Silver Lining og mottok en hel drøss med lovord fra publikum. Søndag 4. juni var de første band ut i serien «Sunday Night Sessions», som resulterte i en livevideo av låta «Losing Heart» som spredte seg som ild i tørt gress på internett.

Til høsten skal Hollow Hearts gjøre et knippe konserter, blant annet en miniturné i Troms som ender i teaterkaféen på Hålogaland Teater i regi av The North Country Fair lørdag 16. september. Det skal bli virkelig stor stas! De planlegger også å stikke nesa sørover mot både Bodø, Oslo og Trondheim.

Ikke nok med konsertene; de reiser også til Store Studio i Bodø i september for å spille inn sitt første album som skal slippes våren 2018.

Hollow Hearts består av godt etablerte musikere som har markert seg i musikkmiljøet i Nord-Norge gjennom mange andre prosjekter, som The Northern Lies, Bob Dylan på Nordnorsk, Marit Sandvik, og er en dyktig gjeng både som instrumentalister og vokalister: 

Ida Løvheim (vokal, gitar, trekkspill)
Ida Karoline Nordgård (vokal og bass)
Mikael Pedersen Jacobsen (vokal og trommer)
Christoffer Nicolai Mathisen (vokal, gitarer og pedalsteel)

View Event →
Aug
31
9:30 PM21:30

LÜT

LÜT er et rockeband fra Tromsø som på kort tid har etablert seg som et av Norges mest spennende. De har utviklet et unikt, tight og energisk liveshow, preget av et hardtslående lydbilde, store gitarer, melodiøse låter og en generell ”tøff-i-trynet”-holdning. Singelen «Du Vet Ingenting» var listet 22 uker i strekk på P3, med tung rotasjon. Bandet imponerte både Dagbladet og NRK P3 under årets by:Larm, og ble trukket frem som en av tre høydepunkter. https://open.spotify.com/artist/0883sihqyDtxTAYgF0fVJb

View Event →
Aug
24
9:30 PM21:30

Nordlands Pøbel

Vesterålens svar på Joddski parra med KM Myrland!

Nordlands Pøbel er Joakim Hansen sitt solokonsept hvor han har brukt sine erfaringer og forskjellige inspirasjonkilder til å blande sammen en hærlig coctail av galskap!

Femten års erfaring som frontmann i rockeband og som trubadur blir utnyttet til det fulle for å levere en forestilling som ingen har forlatt uten å føle seg berørt på en eller annen måte.

Iført oljebukse med en kassegitar rundt halsen leveres nordnorske tekster av det ramsalte slaget. «Skjettne Teksta – Mordi blir å dræp mæ» er slagordet som han bruker på sine ærlige og humoristiske tekster som skildrer livet og kulturen langs kysten i nord. Fra det tøffe og røffe til det nære og skjøre er dette en fremvisning av fortellerkunst på sitt beste.

Nylig slapp han sin andre musikkvideo «Rambo» der den mer makabre siden til Pøbelen kommer fram over ett landskap av harde & mørke dubstep orienterte beats. Dette kan være en slags smakebit på hva som serveres denne kvelden, selv om man aldri vet helt hva som kan forventes når Nordlands Pøbel skal på scenen.

Han beskriver seg selv som uforutsigbar med leveringsgaranti og med showet i fokus lover han å gi en «Musikalsk Vrangforestilling» av ypperste klasse! Tidligere i år varmet han opp for Pushwagon sin avslutningskonsert på Sinus, Stormen. Nå tar han turen til Dama di og garanterer å gjøre lokalet både fuktig og klamt!

View Event →
Aug
17
9:30 PM21:30

Dig Deeper

Dig Deeper er tilbake etter to år med intens jobbing i studio, og frihetsrocken buldrer høyere enn noen sinne på deres nye materiale. De slapp nylig en EP med tre nye låter, og nå starter de løpet opp mot nytt album høsten 2018. Første singel ut er «How Can I Be Certain»

Dig Deeper blander det jordnære med det psykedeliske et sted i skjæringspunktet mellom Richmond Fontaine og Spids Nøgenhat, der tradisjonelle pedal steel licks leker seg med hylende syregitarer stenket med ekko og fuzz. Catchy låtstruktur møter utvidede instrumentalpartier i vidvinkelformat som passer perfekt til lange road trips uten en forhåndsbestemt destinasjon.

Tekstmessig er blikket rettet utover denne gangen med bilder og historier som skisserer karakterer i et liv preget av oppbrudd, tretthet og mangel på tilhørighet. Små øyeblikksbilder av mennesker på veien: på flukt fra seg selv, indre demoner, tvil og kvelende selvkritikk. 

Dig Deeper består av Øystein Braut (Electric Eye, The Low Frequency in Stereo, Soft Ride), Einar Kaupang, Jørgen Knutsen (Utakk, California Games) og Raymond Tungesvik (Soft Ride).

View Event →
Aug
10
9:30 PM21:30

JOA-duo

Joakim Rainer Petersen og Amalie Holt Kleive fremfører egen musikk som får sin urfremføring på Dama di. Duoen møttes i Bergen i fjor, og har siden det jobbet med å utvikle sitt eget sound. Utviklingen så langt har ført til musikk som kan beskrives som på den ene siden rytmisk, leken og energisk og på den andre siden vakker, skjør og gripende. 

Duoen beveger seg mellom fengende riff og fri improvisasjon, kangflater og vakre melodier. De har tidligere holdt seg til et akustisk lydbilde, men er på vei inn i et mer elektronisk lydlandskap. Etter flere konserter rundt om i Bergen, skal de endelig besøke Joakims hjemby, Bodø. Kom på konsert og hør en spennende duo som utforsker musikalske farger og former på sitt eget vis.

Amalie Holt Kleive - vokal, div. perkusjon, elektronikk
Joakim Rainer Petersen - fender rhodes el. piano, elektronikk, vokal

View Event →
Aug
3
9:30 PM21:30

Svalestup

SVALESTUP - http://phonofile.link/altdutreng
Svalestup er en trio fra Lofoten, Tromsø og Elverum med base i Oslo. Bandet jakter etter de fine melodiene, de rå riffene og de riktige rytmene, i skjæringspunktet mellom pop, indie og garagerock. Låtene til Svalestup er inspirert av de lyse sommernettene i nord og de mørke i hovedstaden. Nostalgien er sterkt tilstedeværende, både i tekst og musikk, men det er likevel herlig friskt og akkurat passe skranglete. 

Debutsingelen «Kjærlighet og tvil» ble umiddelbart soundtracket til et knippe badeturer, forelskelser og nattlige sykkelturer da den kom på forsommeren 2016, og Badekar.net beskrev den slik: «Kjærlighet og tvil er en skranglete poplåt, tenk eldre Vampire Weekend-riff med garasjerock-inspirasjon rett fra 60-tallet, legg på litt nord-norsk vokal på toppen og voilà!»

«Alt du treng» fortsetter der «Kjærlighet og tvil» slapp, og er en hyllest til alle de tingene man aldri klarer å gi fullstendig slipp på. Den er nostalgisk, men på samme tid livsbejaende og leken i uttrykket. Et forsøk på å bekjempe tomhet med lengsel, og en skildring av ønsket om å leve i øyeblikket, men være fanget i fortiden.

View Event →
Jul
27
9:30 PM21:30

Tarsius

Tarsius er et eksperimentelt rockeband med hovedbase i Bodøs forstader. Medlemmene har en stor kjærlighet for all slags musikk, og sterke røtter i 60 og 70-tallets psykedelika samt 80 og 90-tallets hardbarkede Rock 'n' roll. Musikken deres bygger seg på alt fra steinhard rock, svevende jazzpartier, støy, fengende melodier og dansbare rytmer.

Når denne gjengen samles for å spille konsert byr de gjerne opp til dans i samme sleng! Og de er ikke redde for å gjøre noe ut av seg på scenen!

Bandet består av:
Håkon Anthonsen - Vokal og synth
David Sandstrak Valvik - Gitar
Jørgen Mevik Andersen - Gitar
Petter Solvik Dahle - Bass
Bendik Savstad - Synth
Esther Torsvik Gieselmann - Trompet og synth
Erlend Edvardsen - Trommer

View Event →
Jul
20
9:30 PM21:30

Identisk Entitet

20. juli ankommer Identisk Entitet og BMSFR Dama Di i "ville ville vestfjorden" for å gjøre deg "euforisk" av "norrøn filosofi" som kommer rett fra et "allegorisk" "løvehjerte" med overraskelser.

Fem mixtapes, ei settning!
Mange veia, ei rettning!

View Event →
Jul
13
9:30 PM21:30

3rdwheel

«Menn over 40, gnikker på satans fele», kunne vært en en beskrivelse av musikken til 3rdwheel, men slik er det dog ikke. Litt til høyre fra midten i det musikalske bermudatriangelet, folkrock, industriblues og sart pop befinner 3rdwheel seg trygt plassert.
Bandet består av fire herrer, sentralt plassert i livet.

3rdwheel spiller egenprodusert materiale, med engelsk tekst.

Niels Ivar: gitar og sang
Terje Dypfest: gitar og sang
Jørn Magne Hansen: bass
Mads Toftebakk: trommer
 

View Event →
Jul
6
9:30 PM21:30

Skadefro


Skadefro er et nytt tilskudd på metal-fronten i Bodø. Bandet kombinerer black metal, god gammel heavy metal og thrash til sin egen kombinasjon – inspirert av landskapet i nord og tekster på pur nordnorsk. Bandet består av fire karer med røtter i metal-miljøet i Bodø, bl.a. Dødsangst.

View Event →
Jun
29
9:30 PM21:30

Bædoddjos

Bædoddjos er et ungt rockeband fra Bådåddjo. Vi spiller riffbasert, fengende rock med elementer av tyngre rock og punk. Bandet ble etablert høsten 2012 og består av Gisle Moen på gitar og lead vokal, Christian Trygve Kvart på bass og vokal/kor, Stian Storhaug på gitar/bass og kor, og til slutt på trommer og kor er det
Odda Johnsen. Alle fire er 40 + - og veletablert i livet! Alle fire har årelange erfaringer fra musikklivet, ikke bare i Bådåddjo, men ellers rundt om i Norges langstrakte land.

Bædoddjos spiller selvskrevne låter, synger på norsk og ikke minst dialekt! Muligens dukker det opp en eller to coverlåter i et sett, men da i ren Bædoddjos-stil.

View Event →
Jun
22
9:30 PM21:30

Fuel

Fuel med Ann Kristin Bjørby på vokal (som allerede har satt sine spor i Rockemiljøet i Bodø), spiller egne låter med alt fra melodiøse ballader til tunge, heavy og sleazy riff. Dette kombinert med en hardtslående trommis og en groovy bassist kommer garantert til å blåse støvet av skinnjakken og rockesveisen til både dama mi, Dama Di og di som ellers måtte møte opp!

Bandmedlemmer:
Ann Kristin Bjørby (vokal)
Tor Einar Holien (gitar)
Steffen Andersen (gitar)
Terje Hongset (bass)
Øyvind Wennersberg (trommer)

View Event →
Jun
15
9:30 PM21:30

Emilie Sofie

Emilie Sofie er en ung singer/songwriter fra Utskarpen, Helgeland
med base i Trondheim. Hun skriver poetiske Nord-Norske låter og sier følgende om egen musikk: «Tekstlig beveger jeg meg mer i hverdagens skyggeaktige hjørner enn i party-popens rosa lys».

Live har hun en sjelden god formidlingsevne hvor alvorlige og
mystiske tekster blir balansert med humor og glimt i øyet. Bandet underbygger sterkt både melodi- og mening med låtene hennes. Med seg i bandet har hun August Næss Jørgensen, Jonas Bjordal, Aasmund Børli Sivertsen og Olav Tyssen Bergo.

I 2016 slapp hun to singler på plateselskapet Myra og spilte
festivaler på Helgeland og i Trondheim

“Emilie Sofie er en poetisk eksplosjon av en artist.” -Ida Maria, artist

Kjerringråkk
Det du har i vente er noe helt spesielt. Noe helt unikt. Det er Kjerringråkk. Det er musikk, kunst og kultur på sitt vakreste. Det er konserter med deilig musikk. Alt fra rolig til rock, med kule liveartister og band. Det er vakker kunst. Fine fotografier, redesign gjenbruk og andre søtsaker. På lik linje med det annet kjønn burde kjerringene ta sin plass på scenen - Kjerringråkk gir damer den plassen de trenger for å vise hva de er gode for så de virkelig kan få blomstre ! Gled deg til årets festival som kommer.

View Event →
Jun
8
9:30 PM21:30

Kenneth Engebretsen

Han ble utropt til «Norges eneste ekte rapper» av blekka NATT&DAG alt i 2015, og ble nylig sammenlignet med Kendrick Lamar i både VG og Dagens Næringsliv(!). Og til høsten kommer endelig det etterlengtede debutalbumet til Kenneth Engebretsen, Groruddalens store rap-håp. Men det betyr slettes ikke at han har ligget på latsiden frem til nå. Ved siden av hustlingen på gatene som gir Kenneth en i norsk sammenheng unik gatetroverdighet, har han vært på rapradaren helt siden 2011-mixtapen «Baksiden av medaljen», som inneholdt kulthitten «For Groruddalen». 

Opptredener på låter og remixer for alt fra kamerat Jesse Jones, Kamelen, KLISH, Oral Bee og Tommy Tee har siden kommet i jevn strøm, og gjort raplyttere både godt vant til og sulten på mer av den renskårne, minimale flowen og den rue, karakteristiske stemmen. 

Siden den offisielle debutsingelen «Kenneth Engebretsen» vinteren 2015, har det også kommet en lang rekke singler og videoer, hele syv frem til nå, kanskje toppet av bangeren «Skuddår» sammen med OnklP og Chirag, men også perler som den melankolske duetten med Ando Woltmann (King Midas) på «Gule Lys», eller gatedokumentaren «Elefanten i rommet» (skutt i samarbeid med Erlik Oslo). 

Som liveartist har han erfaring fra festivalscener som Hovefestivalen, som oppvarmer for Young Jeezy, Action Bronson, Lars Vaular, Jaa9 & OnklP og Tommy Tee, samt en rad legendariske releasefester, avholdt på alt fra rockepubben Last Train til technoklubben Jaeger til pubben på Veitvet senter. Live opptrer Kenneth med produsentduoen khat/hashish (DJ Taus og DJ Martin Bjørnersen AKA Hele Fitta FAC) i ryggen, samme duo også står som produsenter for det kommende albumet i sin helhet. Sammen fremfører de det som ligger an til å bli årets norske rapskive, i levende live!

View Event →