Dec
22
9:30 PM21:30

Kråkesølv

Torsdag 22. desember spiller Kråkesølv ønskekonsert på Dama di «Halv ti på torsdag», det betyr at DU kan være med å plukke ut alle låtene som bodøbandet skal spille denne kvelden. Totalt skal det velges to låter fra hvert av Kråkesølv sine fem album. Avstemningen vil gå over en hel uke pr. album, så send inn din stemme i diskusjonen under for å få akkurat din favorittlåt inn i setlista! 

Uke 47: Trådnøsting: «Waldemar» og «Vågøyvannet rundt»
Uke 48: Bomtur til jorda: «Glømte barndomsminna» og «Nordavind mot varme kinn» 
Uke 49: Alle gode ting: «Stødig som en bauta», «I limbo» og «Sjalusien som driv dæ»
Uke 50: Kråkesølv - «Ikke rart vi blir sprø» og «Minifom»
Uke 51: Pangea - Stem på dine favoritter i diskusjonen under
Følg spillelisten her: https://open.spotify.com/user/krakesolv/playlist/0F8rNRm222MXkbqkvYqdoC


Kråkesølv er bodøs store musikalske stolthet, som nylig har gitt ut sitt femte studioalbum «Pangea». Musikken er fortsatt forankret i to gitarer, bass, trommer og tekster på dialekt, men denne gangen har de tvunget seg selv til å male med en bredere pensel. «Pangea» viser et band som utfordrer de satte rammene, og beveger seg inn i landskap som blant andre Dungen og Radiohead har pløyd opp tidligere. Men, som alltid lander Kråkesølv trygt på egne nordnorske bein.

Mye av grunnen til at Kråkesølv nå tar en litt annen retning enn de har gjort tidligere, er produsent Lars Horntveth (Jaga Jazzistt, Susanne Sundfør). I tillegg til å produsere bidrar han også selv på flere måter, både med gode råd, som motivator og på instrumenter som piano, mellotron og vibrafon. 

Tekstene har ellers det samme melankolske tilsnittet som har preget universet til Kråkesølv siden debutalbumet, og fortsetter å trekke tråder mellom det mellommenneskelige og universelle. 

View Event →
Dec
15
9:30 PM21:30

NOHR

Petter Waldemar Nohr Unstad er best kjent som låtskriver, bassist og vokalist i bodøbandet Kråkesølv – i tillegg til at han har spilt sammen med blant annet Karpe Diem, BigBang, Lamark, Greni, Ola Bremnes og Lars Bremnes.

I desember 2015 lanserte han soloprosjektet NOHR med livevideoen «Kjetterbålet», som byr på et langt mer nedstrippet uttrykk enn det vi er vant til å høre fra Kråkesølv-bassisten. I april slapp han albumet «Offer/Bøddel» som fikk Avisa Nordlands Rune Slyngstad til å rulle terningkast fem og skrive at «tekstene er noe av det sterkeste og beste som er skrevet av en norsk artist noensinne».

Sjekk ut «Offer/Bøddel» her: http://phonofile.link/offerbøddel 

NOHR spilte i sommer under blant annet Slottsfjell og Trænafestivalen, hvorpå Rana Blad ikke sparte på kruttet og kalte det hele for magisk visepoesi. «NOHR er rett og slett en visekunstner i toppklassen. Det er bare å ta av seg hatten.» Torsdag 15. desember spiller han «Halv ti på torsdag» på Dama di.

View Event →
Dec
8
9:30 PM21:30

Trygve Valøy

Siste tilskudd til musikkmiljøet i Bodø er gitarist og vokalist Trygve Valøy, som i en alder av 41 år har gitt ut sitt første album, «Tetristeori».
- Jeg har lenge hatt lyst til å lage et album. Helt siden jeg som tenåring skrev mine første låter, har jeg ønsket om å gi ut musikken min. Etter vel 25 år har jeg endelig realisert drømmen. 

Trygve Valøy vokste opp i Sandnessjøen, og bosatte seg i Bodø etter at han var ferdig med matematikkstudiene i Trondheim. Han har drevet med musikk helt siden tenårene, og gitar er hovedinstrumentet. På "Tetristeori" spiller han gitar, bass, trommer, tangenter og synger.

Albumet «Tetristeori» inneholder ni låter, der Valøy selv har skrevet både tekst og melodi. På tre av låtene har han med seg bassist Øystein Gjønnes. De to spiller også sammen i bandet «Tøffelheltene» og har opptrådt sammen som sjørøverbandet til Øystein Gjønnes sin karakter Sjørøverbass. De spilte blant annet på torget under Bodøs 200-årsmarkering 20. mai.

«Tetristeori» er tilgjengelig både som cd og med strømming/ nedlasting. Tekstheftet til cd-en inneholder Valøys egne illustrasjoner til låtene. Disse illustrasjonene viser Valøys distinkte stil med bruk av tusj og glitterpenn.

View Event →
Dec
1
9:30 PM21:30

Hanne Engan

Hanne Engan er ungjenta fra Valnesfjord som på kort tid har gjort seg bemerket med usedvanlig moden stemme og gitarspill. Hun skriver låter på nordnorsk og har allerede vunnet "Ung lyd" under årets utgave av Saltenbluesen, Hun har også spilt på Human Rights Human Wrongs-festivalen, i tilegg til Sydøst Restaurant & Bar og Smiths Sportsbar & Grill. Nå er hun klar for sin konsertdebut med bandet sitt bestående av: 
- Arvid Nilsen (gitar)
- Thor Einar Holien (gitar)
- Lars Einar Christensen (bass)
- Trond Tømmerberg (trommer)

View Event →
Nov
24
9:30 PM21:30

Sophie Kvam

Sophie Kvam har komponert sanger og opptrådt med dem i over et tiår. Som opprinnelig søring, men oppvokst i nord er hun stor tilhenger av fjell, vind og stormer og har liten forståelse for varme somre. Nå kommer hun til Dama di for å gi værharde nordlendinger en pause i hverdagen med ro, varhet og sjel.

I 2015 slapp hun EP-en «Kom» med noen av Bodøs fremste musikere på laget, til gode tilbakemeldinger. Om du ikke har hørt henne synge på et av utallige arrangement i Bodø og omegn, som åpningen av Láhko National Park eller SALT Art - Music, er det mulig du har fått med deg hennes cellospill på en av platene til Magnus Eliassen, Cold Mailman, Terje Berg eller Tine Hole – for å nevne noen.

Om sangene hennes har det blant annet blitt sagt at «Sophie Kvam synger hjerteskjærende vakkert» og «Dette høres ut som om det kan være starten på noe stort» (Avisa Nordland)

View Event →
Nov
17
9:30 PM21:30

Ingeborg Oktober

Ingeborg Oktober jobber for tiden med sitt andre album som forventes utgitt på høsten 2017. Hun kommer innom Bodø og Dama di for å spille både gamle og nye låter torsdag 17. november. 

I 2014 slapp hun sitt debutalbum Hjerteræk til femmere i blant annet VG og Hamar Arbeiderblad. Siden da har hun blant annet spilt på by:Larm, Trondheim Calling og Trænafestivalen - og frontet det audiovisuelle bandet Likholmen både nasjonalt og internasjonalt.

I høst har duetten «Kanskje…» med Æ og Ingeborg Oktober stått lista på P1.

Sagt om Hjerteræk:
«Lys i distriktsmørket. (…) Et «faen» har sjelden vært så lyrisk som her.» (Tor Martin Bøe, VG)

Live, Trondheim Calling 2015 (Dusken):
«Sart ja, men ho hadde stålkontroll. Dette var så rolig og vakkert at ein ikkje hadde sett makan under heile festivalen.»

Live, by:Larm 2015 (Universitas): 
«Gåsehuden sprer seg fra første stund, og de personlige og treffende tekstene når rett inn i sjela.» 
 

View Event →
Nov
10
9:30 PM21:30

Smash Wavet

Smash Wavet er et pop/rock-band fra Bodø, som består av de fem jentene Marie Abelsen (15), Astrid Thommesen (15), Sunniva Vanderloock (15), Åsa Wik (15) og Silje Roysdatter (15). Bandet har eksistert i ca. to år, og på den tida har de spilt mange konserter på forskjellige scener i Bodø. De har vært oppvarming for bl.a. England Brooks på Sinus, og har spilt på arrangementer som Filmfest Salten og Bynatt i Bodø.

View Event →
Nov
3
9:30 PM21:30

Nuortafiskat

Poesislam og rap står på menyen når Nuortafiskat entrer scena denne torsdagen. Bodøjenta Ingvild Austgulen, gitarist Bente Kristine Lorentzen og Louisa Palmi Danielsson med base i Lofoten er ennå rimelig fersk på rapscena, men har allerede rukket å gjeste blant annet Træna og Hamsundagene. Nå er den noe utradisjonelle rap-artisten klar for å innta Dama di for å dele poesi om livet, kjærligheta og naturen.

Vel møtt, godtfolk!

View Event →
Oct
13
9:30 PM21:30

Pscyence Fiction

Fra å være en ensom trubadur har Aleksander Johansen fra Gravdal i Lofoten utvidet iampsyencefiction til å bli omtalt som et av landets mest spennende band. Prosjektet som nå går under navnet Psyence Fiction fikk sitt første utløp i en selvtitulert EP som ble en blogghit på engelske og tyske nettsteder, indiehype, norgesturne og showcaser i London og Berlin. Psyence Fiction har deretter turnert og gjort oppvarmingsjobber med blant annet Highasakite og Justin Vernons Volcano Choir, spilt på stort og smått av norske festivaler og gitt ut debutskiva Spy vs. Spy på Oslolabelet Tender i 2015.

Til Dama di kommer Psyence Fiction som en duo bestående av Aleksander Johansen og Nils Martin Larsen (Også kjent fra blant annet Lama og Apothek)

View Event →
Oct
6
9:30 PM21:30

Nagel

Nagel ble i 2013 kåret til Bodøs beste band i talentkonkurransen BoLarm. I mellomtida har de spilt klubbkonserter, festivaler, m.m. og i 2014 ble de plukket ut som et av de fem bandene som det satses på i Nord-Norge gjennom NN+ ordningen. NN+ ga også visning av Nagels video til ”De små timan” på Tromsø Internasjonale Filmfestival 2015.Videoen har fått nasjonal oppmerksomhet gjennom nettstedene Musikknyheter.no og 730.no.

I mars 2015 slapp Nagels albumet «Det kommer ikke til å skje» på labelen ACCA Records. Dette er bandets tredje album og har mottatt gode omtaler, deriblant terningkast 5 i VG. Releaseturneen våren og sommeren 2015 hadde konserter i Tromsø, Harstad, Bodø, Trondheim, Oslo og Kristiansand. I tillegg har Nagel spilt på Stormenfest i Bodø og SALT Art - Music på Sandhornøy.

Nagel har i sin nåværende form vært i drift siden 2011, og har medlemmer fra bla.a Kråkesølv, Kollwitz, Ingeborg Oktober, Æ og Dem og Likholmen. Musikken er forankret i ”Bodøbølgens” indiebasertepoprock, og har ærlige tekster på N-Norsk om livet og Bodøbyens nattligefasetter. Med de tre vokalistene Nils Petter Rusånes, Rakel Aurjord og Kristoffer Magnus Nohr Unstad er det energi og sjarm når Nagel spiller live og det gis alt alltid!

View Event →
Sep
29
9:30 PM21:30

Helgeland 8-bit Squad

Helgeland 8-bit Squad har siden 2011 laget digital reggae, dub og dancehall i stort kvanta med Trondheim som sin base. Duoen har i Norge bygd seg opp en imponerende merittliste som innovative og dyktige reggaeprodusenter og vokalister, og har etterhvert fått seg et rykte på den internasjonale digital reggae-scenen med. Dette blir deres første turne nordover.

Etter å ha vært produsenter i en årrekke og jobbet med norske hiphop-artister som Side Brok, Vågsbygd Handy, Dekstra Large og internasjonale reggaeartister som Soom-T, startet Nordlendingene Didrik Marø (Slåbrock) og Mathias Østrem (Tiny Tias) å jobbe med egen musikk. Siden da har de turnert på klubb- og festivalscener rundt om i landet så vel som festivaler i Utlandet som One Love Festival (UK). I desember 2015 ga de ut sin første EP med tittelen «Slåbrock» etterfulgt av singelen «Ikkje Rå Te Stickers» i januar 2016. For tiden er de aktuelle med minialbumet «Bor På En Planet». For deres aller første konsert miniturné i Nord-norge lover gutta gjennomproduserte digitale riddims med tung bass, lyder hentet fra gamle spillmaskiner i skjønn forening med nordnorsk lyrikk.

Support: Selecta Ronnie Dread. 
Ronnie Dread er kjent fra Irie Darlings/Manna og Misvær Ska Forening. Han serverer govinyl fra reggaebunken sin før og etter Helgeland 8-bit Squad

View Event →
Sep
15
9:30 PM21:30

Kim Lie

Kim Lie er en artist og låtskriver fra Bodø som framfører egne låter med eget band. Sjangeren er en blanding av rock/pop ispedd en god dose rytmikk, med nord-norske tekster som brer ut et engasjement med vekt på miljø, etikk, politikk, forbruk og fellesskap.

View Event →
Sep
8
9:30 PM21:30

Maras

Kollektivet som tidligere het Mara & The Inner Strangeness har gjort navnet kortere, hatt ferie og laget ny musikk. 

Maras befinner seg i en stemningsfull tilstand hvor utgangspunktet er selve tankene. Hva er de? Magi? Elektrisitet, molekyler og ioner i bevegelse? Tanker er blitt til tekster om egne opplevelser, verdenstilstander, visjoner, drømmer og filosofi. De vil helst ha sensorer på hjernen, men de kommer til Dama di i en litt mindre produksjon. 

Med noen av Nord-Norges fineste musikere og performancekunstner Mara i aksjon, med dynamikk og spennvidde satser de på å fortrylle alle som kommer på Dama Di denne kvelden. 

Det kan hende du går hjem som en føniks.

Å gå inn i det indre, det som vi består av;
vann, mineraler, atomer, sammensatte forbindelser… Fra en hjerne til en annen. Fra en kropp til en annen. Elektrisitet.

Historier, tanker, drømmer og minner er noe vi kan dele og skape nytt med. Alt er substans, molekyler og ioner i bevegelse.

Konserten er et samarbeid mellom Dama di og Galleri NOK i forbindelse med Utstilling: Nordland in the AiR. Støttet av Nordland fylkeskommune

View Event →
Sep
1
9:30 PM21:30

Arvid Nilsen og Rune P

Arvid Nilsen er for mange kjent som frontfigur i bodøbandet Pushwagon. Allerede i 1989 startet han bandet Bærre på Jævel, og fra punkrock-røtter gikk veien videre med diverse blues og americana band på brune kneiper rundt omkring i landet.

I dag kan han se tilbake på en eklektisk musikalsk reise med bl.a. Sivert Høyem, Christel Alsos og utallige kjente og ukjente artister. Listen er lang over festivaler og gjesteopptredener, men sikkert er det at han har gjort Bodø til sin hjemby og er fortsatt aktiv musiker i Pushwagon, Tunnel 88 og A.K. Bjørby /m band for å nevne noen. Torsdag 1. september blir det et mer nedstrippet konsept med ett par gitarer og Rune Pettersen på Trekkspill og kor. Det blir en fin miks av gammel delta blues fra 20-tallet, soul og eget materiale fra bl.a Pushwagon. Vel møtt til en annerledes reise over kontinenter og tidsepoker med litt innlagt historifortelling og en dose humor.

Arvid Nilsen: Gitar&vokal
Rune Pettersen: Trekkspill/vokal

View Event →
Aug
25
9:30 PM21:30

Inculcado

Onsdag 24. august slipper det nordnorske rockeorkesteret Inculcado singelen «I Don’t Care». Singelen er spilt inn i studioet Tonteknik Recording i Umeå sammen med produsent Pelle Henricsson. «I Don’t Care» følger opp singelen «Dance My Way» som ble sluppet i april i år.

Inculcado er en nordnorsk kvintett som spiller feelgood gitarrock med kraft og sjel, toppet med særegen sound. Resultatet er et forrykende orkester med sitt helt egne musikalske fingeravtrykk.
Inculcado er blitt sammenlignet med storheter som Madrugada og Kaizers Orchestra. 

De har blitt hyllet av kritikere for røffe liveshow, og har spilt på mange av de største festivalene i Nord-Norge. Også deres tidligere utgivelser er blitt hyllet av kritikere:
– Det skyldes først og fremst den intense, energiske og altoppslukende stemmen til Bjørn Morten Johansen. Men også de forførende låtene, soundet på gitarspillet, de kontante og treffsikre rytmene og selve atmosfæren som skapes, skriver musikkjournalist Rune Slyngstad.

I april 2016 slapp Inculcado singelen «Dance My Way» og dro på en omfattende norgesturné. Mer musikk er på vei, flere konserter er planlagt. Det vil lukte svidd på hvert eneste sted som har huset dette rockebandet fra nord. Forvent et show uten sidestykke.

Inculcado består av:
Bjørn Morten Johansen (vokal, gitar)
Fredrik Teodor Siggerud (bass)
Ole Tobias Moen (gitar)
Lars-Martin Hunstad (slagverk) 
Ørjan Olsen (gitar, synth)

View Event →
Aug
18
9:30 PM21:30

Deku Trio

For ni år siden kravlet tre datanerder ut av kjellerne sine og inn på bandrommet for å spille barnslig instrumental musikklinjemusikk under navnet Deku Trio. Etter at de hadde anskaffet litt mer ansiktshår, kvittet seg med en hestehale eller to og samlet litt studielån fra diverse musikkstudier, kom banjospiller Mikael Jonassen hjem til Bodø med litt nyskrevet materiale som var for sært til å spille i bluegrassband. Mikal Reinvik på bass og trommis Aksel Bakke, som i mellomtiden hadde jobba inn sitt dubstep/drum & bass-aktige elektro-akustiske sound, tok utfordringen på strak arm og tiden for en reunion var inne.

Resultatet førte til et nytt og friskt lydbilde som blander drivet fra den akustiske bluegrassbanjoverden med tung, elektronisk basslyd og hektisk breakbeat i trommene.

Deku Trio slapp i mai sin selvtitulerte debut-EP på Euridice og gleder seg veldig til å spille materialet fra denne og annen ny og spennende musikk for Bodø-publikummet på Dama di, Halv ti på torsdag 18. august.

View Event →
Aug
11
9:30 PM21:30

Lotte Mørkved + Torbo

19 år gamle Lotte Mørkved har drevet med musikk helt siden hun kunne gå, og har vært en snakkis i Bodøsfæren nesten like lenge. Singlen «Fooled» har over 120.000 avspillinger på Spotify, og vi gleder oss veldig til å høre nye låter fra Lotte på Dama di torsdag 11. august.

View Event →
Aug
4
9:30 PM21:30

Maud

«Men mest av alt ligner det ingen ting jeg har hørt før. Mye på grunn av Hoffs nydelige vokal». Det skrev Bodø Nu etter at Maud spilte support for Anneli Drecker på Sinus i Bodø, i forbindelse med festivalen Bodø Jazz Open seint i januar 2016.

Frontfigur Kristine Hoff debuterte i 2013 med sitt tidligere band, også da under pseudonymet Maud, på BoLarm i Bodø hvor hun er født og oppvokst. Avisa Nordland skreiv at det hørtes ut som Röyksopp og Susanne Sundfør. Etter å ha spilt på Trænafestivalen samme året skrev VICE: «This celestial turn around bodes well for local band Maud's oceanic synth gaze, post- rock pop. And they are the best new band I see while I’m up there».

Tekster om klaustrofobiske drømmer, nattlig tankevirksomhet, dommedag, søken etter spenning, å ha fått nok av barnslige holdninger og det å gi faen når alt ser ut til å forsvinne, fremføres gjennom lyden av hard elektronikk, drivende beats og drømmende harmonier. Det skal være både røft og kaldt – følelsesladd og varmt på samme tid når Maud spiller.
Etter en pause er Maud nå tilbake i utvidet format, i et drømmepop-aktig landskap, med innslag av både elektronika, ambient, jazz og r&b. Bandet består av Kristine Hoff (synth og vokal), Brage Tørmænen (trommer) og Philip Schjetlein (gitar).

Maud består av:
Kristine Hoff – synth og vokal
Philip Schjetlein – gitar
Brage Tørmænen – trommer
 

View Event →
Jul
28
9:30 PM21:30

Fredrik William Olsen

Gitarist og vokalist Fredrik William Olsen fra Bodø har på sine tre album med det Spellemann-vinnende bandet Kråkesølv markert seg som en særegen låtskriver og tekstforfatter. Kråkesølvs kritikerroste selvtitulerte album fra tidligere i år ble beskrevet som deres mest kontante, elektriske og rocka utgivelse så langt. I soloprosjektet går Fredrik derimot i helt motsatt retning. Han debuterte med «Hver gang æ græv» til svært gode kritikker i 2012. Oppfølgeren «Til stede», der han destillerer og stripper ned uttrykket ytterligere og fremstår som modigere, og med et enda mer renskåret uttrykk enn på debuten.

View Event →
Jul
21
9:30 PM21:30

Ola Strand

Ola Strand er et rykende ferskt band fra Bodø. Med medlemmer fra vidt forskjellige bakgrunner kombinerer de fengende pop/rock med elektroniske elementer og meningsfulle tekster. Vokalist og låtskriver Ola Strand Rønning er for mange kjent for såre pianoballader, men har fått med seg Ørjan Kines, Stig-Rune Holien og Eivind Skau i et ambisiøst prosjekt, hvor målet er å ta musikken og karrieren et stort steg videre.

View Event →
Jul
14
9:30 PM21:30

Selma Bodøgaard

Selma Bodøgaard er 18 år og kommer fra Bodø. Hun har vært å se på scena under en rekke arrangementer og konserter de seneste årene, og spilte bl.a. på Dama di under Bodø Jazz Open i 2015. I 2014 slapp hun sin første singel «The Ability» og i fjor kom hun ut med oppfølgeren «Lake House». Hun har med seg fullt band bestående av Oliver Engstad (piano), Andreas Strand (gitar), Sondre Lekang (bass) og Eirik Torsteinsen (trommer). De gleder seg stort til å spille for dere!

View Event →
Jul
7
9:30 PM21:30

Pål-Are Bakksjø

Pål-Are Bakksjø er en allsidig Bodømusiker som siste året har konsentrert seg om egenprodusert tekst og musikk. Pål-Are trives aller best lengst fremme på scenekanten i nærkontakt med publikum, og på konserten "Det e vel ingen kunst?" får du en overflod av spissfindige tekster, tettsittende humor, men også flere små lyriske øyeblikk. Musikken er like publikumsvennlig som tekstene er overraskende, og gjerne syrlig dagsaktuelle. 

Pål-Are trakterer de fleste instrumenter han får mellom hendene og beskriver seg selv med et smil som ”multi-talentlaus”

View Event →
Jun
30
9:30 PM21:30

Dødsangst

Dødsangst er et hardbarka black metal band fra bodø som stiller sterkt med blod og gørr. Bandet startet i Oslo før det endte opp i bodø som ett rent nordnorsk band. Tekster på dialekt og scenen fylles med energi.

Dødsangst leverer ett helvettes show

View Event →
Jun
23
9:30 PM21:30

Lamark

Lamarks norskspråklige popmusikk nådde mange gjennom singelen «Alle dama som e fin» i 2013. Året etter fulgte debutalbumet «God nok grunn». Sigurd Lamark og vennene, samlet rundt kollektivet Storgata 6 i Bodø, ble viden kjent for opptredener på alt fra naustloft i Lofoten til ANGST BAR i Oslo, fra hovedscenen på Trænafestivalen til P3-scenen på Hovefestivalen. 

Sigurd tar denne kvelden med seg selv og gitaren og gir deg både nye og gamle pop-perler i en nær og intim setting på Dama Di.

Lamark har i sin karriere jobbet med en rekke forskjellige musikere, fra rapperen RSP til folk fra indiebandet Kråkesølv. Nylig flyttet han til Bergen og arbeider for tiden sammen med Matias Tellez. Nå er han aktuell med «Kroppspoesi». Lamark har her kledt seg i mer urban og beat-basert drakt enn tidligere. Den myke, tidvis snakkende vokalen sender vibber til moderne rnb, samtidig som han fortsatt er tydelig forankret i visesang og indie. Lyrisk tas det også et steg i ny retning, og teksten står fram som noe av det mer erotiske som er å finne i ny, norsk musikk.

View Event →
Jun
16
9:30 PM21:30

Tito Lausteen Quartet (TLQ)

Sammen skaper Tito Lausteen Quartet (TLQ) musikk med harmonier, riff, improvisasjon og sjel som tar deg tilbake til en svunnen enklere tid, men med moderne elementer. Bandet spiller det de selv kaller for jamrock og stiller sammen sterkt med musikalsk bredde, rå kraft og ektefølt glede i det de gjør.

View Event →
Jun
9
9:30 PM21:30

Hellavator

Doom- og Stonerduoen Hellavator er bandet du kommer til å huske når du har sett det. Med en vegg av lyd og en innstilling som tilsier at det ikke finnes en morgendag, er Hellavator en opplevelse fra begynnelse til slutt. Det «trøkker farlig bra av at de kun er en trommis og en vokalist/gitarist på scenen, hvor savnet av en bassist ikke var der overhodet» (Metal-norge.com). Inspirert av andre storheter som Black Sabbath, High On Fire, Weedeater og Church of Misery, har Hellavator satt seg et oppdrag med å bringe ekte hardtslående Doom til folket. Bandet har høstet gode kritikker for spillejobber fra Trondheim i sør til Tromsø i nord, og har sin første plateutgivelse rett rundt hjørnet. Hellavator er en svett, seig og høylytt musikalsk opplevelse.

Ørjan Olsen: Oktavgitar og vokal
Helge Simonsen: Trommer og vokal

View Event →
Jun
2
9:30 PM21:30

Regnvær

Regnvær er et relativt nytt tilskudd i den allerede rike bandfloraen i byen, og består av seks unge gutter fra Bodø. De spiller pop/rock med ærlige, nakne tekster på dialekt. Bandet er relativt ferskt, men har allerede rukket å spille på de fleste scenene i Bodø. Regnvær vant fylkesfinalen i UKM og er dermed klare for å spille på UKM-festivalen 2016 i Trondheim 24.-28. juni. Før det kan du se dem på Dama di halv ti på torsdag!

View Event →